Vrijwilligers gezocht voor het plaatsen van advertentie's
 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die (bij voorkeur in principe dagelijks) ons kunnen helpen met het plaatsen van advertentie's van de honden. Het gaat hier dan om advertentie's die we plaatsen op onder andere herplaatsingssite's zoals www.baasjegezocht.nl, www. beesiez.nl en www.dierenasiel.nl Een beetje basiskennis van computers is hierbij uiteraard handig maar verder verstrekken wij alle informatie die nodig is om bekend te raken met het plaatsen van de advertentie. Het adverteren zal na een inwerkperiode ongeveer een half uurtje per dag in beslag nemen.

Wilt u ons helpen of wilt u meer informatie dan kunt u met ons contact opnemen op: 075-7715657 of info@dutchyadoptions.com

 
Opvanggezinnen gezocht
 
Wilt u een hond(je) helpen, maar geen hond adopteren, dan is een hond tijdelijk opvangen misschien wat voor u.

Natuurlijk houden wij daarbij rekening met uw wensen: wilt u een grote of een kleine hond opvangen, misschien een oude of liever een pup. Ook kijken wij welke hond in uw situatie past. Heeft u kinderen, honden of andere dieren? En ook: bent u veel thuis of zal de hond dagelijks wat uurtjes alleen moeten kunnen blijven en heeft u ruimte?

Het opvanggezin heeft de belangrijke taak om de opvanghond te socialiseren. De meeste honden die naar Nederland komen zijn lief en aanhankelijk. Sommigen zullen extra aandacht nodig hebben op het gebied van zindelijkheid, omgaan met andere honden, leren leven in een huis etc. En alle honden hebben veel liefde en aandacht nodig. Natuurlijk staat u er niet alleen voor en zullen wij u altijd helpen. De opvangperiode kan variëren van een paar dagen tot een paar maanden, afhankelijk van hoe snel een definitief adoptiegezin is gevonden.

Alle honden die naar Nederland komen zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd (uitzondering op deze regel zijn pups en honden met medische indicatie). Vanzelfsprekend zijn ze in het bezit van een paspoort. Mocht een hond die u in opvang heeft naar een dierenarts moeten (altijd in overleg), dan zullen deze kosten vergoed worden.


Kortom lijkt u het leuk om een hondje te helpen… heeft u voldoende tijd en liefde als opvanggezin, neemt u dan contact met ons op: info@dutchyadoptions.com of 075-7715657.
 
 
Vrijwilligers gezocht die naar Polen willen rijden
 
Voorlopig is deze functie voorzien, bedankt voor alle aanmeldingen! Mocht het u toch erg leuk lijken om in te toekomst te gaan rijden naar Polen, dan horen we het graag en zullen we uw aanmelding bewaren en contact met u opnemen op het moment dat we weer vrijwilligers nodig hebben.
 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die zo en dan naar Polen willen rijden. Het gaat om het brengen van de spullen die ingezameld zijn in Nederland en voor het ophalen van de geadopteerde hondjes. U rijdt dan naar het asiel in Przyborowko, dat is afhankelijk van waar u woont in Nederland tussen de 800 en 900 km rijden. Alle benodigde spullen, zoals navigatie, bus en transportkennels worden door ons geregeld. Ook het verblijf in Polen word door ons verzorgd. Tenzij u zelf langer wilt blijven, gaat het om 1 dag heen rijden en de volgende dag weer terug. De reis word altijd gepland in het weekend waarbij de terugreis naar Nederland op een zondag plaatsvind. Lijkt het u leuk om dit een keer te doen of heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met: info@dutchyadoptions.com of 075-7715657.

 
 

Terug