Reisverslagen

 
Reisverslag 13 - 15 november 2015
 

Wat gaat een jaar toch weer snel, we mogen alweer naar Polen rijden. Dit keer niet met z’n tweeën maar met z’n drieën Bjorn gaat ook mee. Ik ben blij dat ik mijn avontuur met je kan delen en je kan zien en voelen wat ik voel als we in Polen zijn. Klik hier voor het reisverslag van Bjorn, Mariska en haar vader

 
Reisverslag 03 - 05 oktober 2014
 
Dit is al weer de derde keer dat ik en mijn vader naar het asiel van Wanda in Polen gaan en we hebben er super veel zin In ! Op woensdag hebben we de bus van Dutchy Adoptions opgehaald met weer veel spullen. Klik hier voor het reisverslag van Esmee en haar vader René.
 
Reisverslag 13 - 15 december 2013
 
Dit is alweer 2e keer; mijn vader en ik mogen weer naar Polen we hebben er super veel zin in ! Op donderdagmiddag de bus opgehaald met héél erg veel spullen, veel nog van de hondendag; dankjewel allemaal ! Zelf hadden we ook nog spullen gekregen voor zieke honden dus dat ging ook mee. Klik hier voor het reisverslag van Esmee en haar vader René.
 
Reisverslag 18 - 20 oktober 2013
 
We zijn alweer een jaar verder en dit is dan ook voor ons de 4e keer dat we naar Polen af mogen reizen. Helaas gaan die dagen elke keer weer zo snel voorbij en verheug ik me alweer op onze volgende reis. Wederom ben ik weer samen met mijn vader naar Polen afgereisd. Klik hier voor het reisverslag van Mariska en haar vader.
 
Reisverslag 21 - 23 juni 2013
 
We mogen naar Polen voor Dutchy Adoptions, ik ga samen met mijn vader ! Op donderdagmiddag de bus opgehaald met de gedoneerde spullen; voer, manden, kussen etc.
Vrijdagochtend vroeg opstaan, aankleden en tassen inpakken, nog een laatste check en dan om 7.15 uur op weg naar Polen ! Klik hier voor het reisverslag van Esmee en haar vader René.
 
Reisverslag 12 - 14 oktober 2012
 

Dit is voor ons alweer de 3de keer dat we naar Polen gaan. Ik heb er onwijs veel zin in en ben erg blij dat ik weer samen met mijn vader daar heen kan gaan. Ik hoop dat er nog vele reizen gaan volgen. Donderdag 11 oktober konden we de bus al ophalen in Zaandam. Deze hebben we deze avond nog helemaal gevuld met alle gedoneerde spullen.Klik hier voor het reisverslag van Mariska en haar vader.

 
Reisverslag 26 mei - 28 mei 2012
 

Op 24 mei zijn we voor de 2de keer dit jaar naar het asiel in Polen gegaan. Zoals altijd hebben we natuurlijk onze Binkey gezellig meegenomen op de reis. Ons reisverslag hebben we dit keer verwerkt in een film. Klik hier voor het reisverslag van André en Gidea.

 
Reisverslag 23 maart - 25 maart 2012
 
Op 23 maart zijn Krijn-Jan en Wout de Lange naar het asiel in Polen gereden om de ingezamelde spullen te brengen en hondjes op te gaan halen. Hier heeft Wout een reisverslag van gemaakt met foto's van de spullen die mee zijn gegaan op deze reis. Klik hier voor het reisverslag van Krijn-Jan en Wout de Lange.
 
Reisverslag 04-06 oktober 2011
 

Op 4 oktober zijn Douwe Heidinga en Wout de Lange naar het asiel in Polen gereden om de ingezamelde spullen te brengen en hondjes op te gaan halen. Zij hebben een erg leuk reisverslag gemaakt van hun weekend, het verslag staat namelijk in een film. Klik hier voor het reisverslag van Douwe en Wout.

 
Reisverslag 24-31 juli 2011
 
Eerst zal ik mij voorstellen. Ik ben Judith en sinds het prille begin betrokken bij het asiel van Wanda. Ditmaal gaan we 1 week helpen bij  haar asiel. Klik hier voor het reisverslag van Judith en haar vader.
 
Reisverslag 25-27 februari 2011
 
In de nacht van 25 op 26 februari vertrokken we richting Polen. Het was voor een vrijdagnacht behoorlijk druk op de weg (hadden we nog niet eerder zo druk mee gemaakt). Na deze drukke nacht op de autobaan, waarbij Susan bijna sliep en Linda sterretjes zag wist Nienke ons toch veilig in polen te brengen. Klik hier voor het reisverslag van Nienke, Susan en Linda.
 
Reisverslag 14-16 januari 2011
 
Vrijdag 14 Januari was weer een drukke dag zoals altijd voor een reis richting het asiel in Polen. Na mijn werk om 7.30 uur in de ochtend eerst naar het verhuurbedrijf om de bus op te halen zodat die alvast voor de deur stond om weer volgeladen te worden met alle gedoneerde spullen die weer ingezameld zijn. Klik hier voor het reisverslag van André en Niek.
 
Reisverslag 17-19 december 2010
 
Vrijdag 17 December was het laatste weekend in 2010 dat we nog een reis konden maken in verband met alle feestdagen en de jaarwisseling, we wilden de hondjes die mee terug gingen niet gelijk blootstellen aan al het vuurwerk geweld hier in Nederland, dus konden ze allemaal eerst wennen aan hun nieuwe thuissituatie en hun nieuwe baasjes. Klik hier voor het reisverslag van André en Ricardo.
 
Reisverslag 26-28 november 2010
 

Op vrijdag 26 November 2010 was het weer zo ver, we staan weer voor een reis richting Polen. Dit maal zouden we 2 asiels aandoen namelijk Rusiec en Przyborowko. s’Middags ben ik eerst nog even naar Rotterdam gereden om een wasmachine op te halen die door dhr en mevr van den Berg gedoneerd is. Klik hier voor het reisverslag van André en Ricardo.

 
Reisverslag 19-21 november 2010
 
Het is al een hele tijd geleden dat we de reis naar Polen hebben gemaakt, namelijk begin november. Door allerlei drukte konden we dit reisverslag nog niet schrijven. Maar deze mocht natuurlijk niet ontbreken. Klik hier voor het reisverslag van Alex & Nienke en Frank & Linda.
 
Reisverslag 05-07 november 2010
 
Vrijdag 5 November was het weer zover om Clint op te halen in Polen, hij is de afgelopen 3 weken druk bezig geweest in het asiel in Rusiec om daar te helpen met de dagelijkse werkzaamheden zoals de verzorging van de honden, het schoon houden van alle kennels en hij kon de honden ook wat meer aandacht geven door met ze te lopen en te spelen. Klik hier voor het reisverslag van André en Clint.
 
Reisverslag 18-20 oktober 2010
 
Op maandag 18 oktober is André samen met Clint naar het asiel vertrokken. Ook deze reis is er weer een bus vol met goederen heen gegaan voor de asielen. Deze keer zijn we ook op bezoek geweest bij het asiel in Krotoszyn. Dit asiel ondersteunen wij sinds de lente van 2010. Klik hier voor het reisverslag van 18 t/m 20 oktober.
 
Reisverslag 15-17 oktober 2010
 
Vrijdag 15 oktober 2010 was het weer zo ver. Ik (Mariska in 't Hout) ga samen met mijn vader (Peter in 't Hout) weer naar het asiel in Polen. Gelukkig hadden we de bus een dag voor vertrek zodat deze al volgeladen kon worden en dit niet de ochtend van vertrek nog gedaan moest worden. Dit keer was er zoveel ingezameld dat niet eens alles in 1x mee kon. Klik hier voor het reisverslag van Mariska en haar vader.
 
Reisverslag 17-19 september 2010
 
In Przyborowko( Polen.) ligt een asiel dat door Wanda wordt gerund plus een aantal vrijwilligers. Daar moesten we heen om het gedoneerde voer en andere spullen met een bus vervoeren en vervolgens 10 honden mee terugnemen die hier ter adoptie beschikbaar zijn gesteld. Klik hier voor het reisverslag van Clint en Ramon.
 
Reisverslag 14-15 augustus 2010
 

Op Vrijdag 13 Augustus hebben we een extra grote bus opgehaald om alle gedoneerde spullen naar het asiel in Polen te brengen. Het was een gigantische hoeveelheid, waar we tijdens het inladen weer eens aan herinnerd werden, er leek geen eind aan te komen, de bus ging nog maar net dicht met wat duwen en trekken. Klik hier voor het reisverslag van Alex en André.

 
Reisverslag 24-27 juni 2010
 
Op donderdag 24 juni begonnen de voorbereidingen voor de reis naar Polen. We zijn in de zelfde samenstelling gegaan als de vorige keer; Nienke, Alex en Linda. Eerst werden bij Linda thuis de spullen ingeladen, daarna bij Nienke en Alex. Hoewel we dachten dat we de bus niet vol zouden krijgen, konden ook deze keer de deuren nog maar net dicht. Klik hier voor het reisverslag van Alex, Nienke en Linda.
 
Reisverslag 22-24 mei 2010
 
Voor de tweede keer zijn we naar het asiel in Polen toe gegaan. Het was alweer een poosje geleden dat we langs zijn geweest. Op de foto's van de andere vrijwilligers hadden we al gezien dat er weer een hoop verandert was in het asiel en we waren weer erg benieuwd naar hoe alles er nu uit zou zien. Zo hebben ze meerdere nieuwe kennels gebouwd, extra wateraansluitingen aangelegd en is er gestart met een kleine kliniek, zoals hieronder te lezen valt. Klik hier voor het reisverslag van André en Gidea.
 
Reisverslag 12-14 maart 2010
 
Na een voorbereiding van allerlei spullen inzamelen kon onze reis eindelijk beginnen. Nienke, haar vriend Alex en ook ging Linda mee. Het was als eerste best een gedoe om de bus goed in te pakken zodat we alle spullen mee konden krijgen. We dachten dat we daar een uurtje mee bezig zouden zijn, niet dus…uiteindelijk hebben we ook spullen bovenop het dak van het busje gedaan, zodat de meeste spullen meekonden. Iedereen bedankt voor alle spullen, super!!! Klik hier voor het reisverslag van Alex, Nienke en Linda.
 
Reisverslag 11-14 februari 2010
 
11 Februari zijn Michiel en Samantha naar Polen afgereisd. Zij hadden zich aangemeld bij ons als vrijwilliger voor het rijden naar het asiel en dit was voor hun dan ook de eerste keer. Op de heenreis hebben zij de ingezamelde spullen meegenomen naar het asiel. Klik hier voor het reisverslag van Michiel en Samantha.
 
Reisverslag 29 januari - 02 februari 2010
 
Vrijdagmorgen 29 januari om 05:00 uur zijn Miranda, Jury, Frank en Jolanda onverwachts weer weggereden richting het asiel van Wanda in Przyborowko. Er is begin deze week bij Judith een noodoproep binnengekomen vanuit het asiel. Klik hier voor het reisverslag van Miranda en Jury.
 
Reisverslag 08-10 januari 2010
 
Op 8 januari is Mariska samen met haar vader afgereisd naar Polen om de ingezamelde spullen te brengen en op de terugreis 10 honden mee te nemen. We willen zowel Mariska als haar vader heel erg bedanken dat zij ondanks de barre weersomstandigheden toch hun reis naar Polen hebben willen doorzetten. Klik hier voor het reisverslag van Mariska en haar vader.
 
Reisverslag 27-29 november 2009
 
Voor de vierde keer zijn Miranda en Jury naar Polen afgereist om spullen te brengen voor de asiel's ter plekke, waaronder het asiel van Wanda in Przyborowko. Met hun mee zijn gegaan Jury zijn neef Frank en zijn vrouw Yolanda, hun zoon Roy en een goede vriend van hem Lesley. Op de terugweg hebben zij 15 honden voor ons mee terug genomen naar Nederland. Bij deze willen hun allemaal heel erg bedanken voor het meenemen van de honden en de goede zorgen onderweg. Klik hier voor het reisverslag van Miranda en Jury.
 
Reisverslag 19-21 september 2009
 
Op 19 september zijn André en Gidea afgereist naar Polen. We wilden het asiel graag een keer met ons eigen ogen zien en hadden besloten om er in september heen te gaan. Op 19 september zijn we om 12:30 uur s'middags vertrokken vanuit Nederland. We hadden de bus helemaal volgeladen met transportkennels en gedoneerde spullen voor het asiel. Klik hier voor het reisverslag van André en Gidea.
 
Reisverslag 8-10 augustus 2009
 
Een jaar nadat ik voor het eerst naar het asiel van Wanda in Polen ben afgereisd begint de reis opnieuw. Dit keer om heel wat hulpgoederen af te leveren, maar ook om 9 hondjes mee naar Nederland te nemen die allemaal een fijn huisje hebben gevonden. Klik hier voor het verslag van de reis van Judith en haar vader naar het asiel.
 
Reisverslag 17-19 juli 2009
 
Voor de derde keer zijn Miranda en Jury naar Polen afgereist om spullen te brengen voor de asiel's ter plekke, waaronder het asiel van Wanda in Rusiec. Op de terugweg hebben zij twee hondjes Zoltek en Klara voor ons mee terug genomen naar Nederland. Bij deze willen hun heel erg bedanken voor deze hulp. Zoltek en Klara wonen beide inmiddels bij een adoptiegezin en maken het goed. Klik hier voor het reisverslag van Miranda en Jury.
 
Reisverslag 25 april 2009
 
Een tijdje geleden zijn we in contact gekomen met Miranda en Jury die zelfstandig, kleinschalige maar gerichte hulp aan buitenlandse asiels bieden. Door het verhaal wat we aan hen hebben verteld werden zij enthousiast te helpen in het asiel van Wanda welke wij ondersteunen. Klik hier voor het verslag van hun reis naar het asiel.
 
Reisverslag 10 augustus 2008
 
9 Augustus zijn mijn vader en ik (Judith) om 09.00uur vertrokken vanuit Groningen met een overvolle auto. Doordat dit iniatief erg snel bedacht was hadden we helaas geen tijd om veel spullen te verzamelen. Om toch niet met lege handen aan te komen hebben we het overgrote deel wat we meegebracht hebben zelf gekocht en de overige spullen van vrienden en van een dierenwinkel in Haren (Ekkelkamp) gekregen.
Klik hier voor het verslag van de reis van Judith en haar vader naar het asiel.