Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Millord.
 Naam: Millord
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Millord is nog niet zo lang in het asiel. Hij is een hele rustige en kalme hond. Hierdoor past hij goed bij rustig persoon, hij heeft namelijk ook niet heel veel beweging meer nodig. Millord zijn vacht heeft wel extra verzorging nodig. Millord is in het contact gehoorzaam en onderdanig, lief en zachtaardig maar ook sociaal. Hij kan goed aan de riem lopen en blijft bij je. Millord kan goed met andere honden en deelt momenteel zijn kennel met nog een reu
.

Manja.
 Naam: Manja
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Manja is een lief klein hondje. Ze is gehoorzaam, onderdanig en rustig in het contact. Manja houdt ervan geaaid te worden, laat zich makkelijk oppakken en vind in je armen liggen heerlijk. Ze is gek op mensen en is naar iedereen even lief en zachtaardig. Ze kan al aan de riem lopen. Manja kan goed opschieten en is graag bij andere honden. Ook kan ze prima met katten.

Antonio.
 Naam: Antonio
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Antonio is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Antonio presenteert zich verder als een dapper hondje, komt als eerst op je af, is opgewekt en geïnteresseerd in alles om hem heen. Hij kan ook goed met andere honden overweg. Antonio weegt ongeveer 4 a 5 kilo.

Antonio verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Todd.
 Naam: Todd
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Todd is een heel rustig hondje, blaft niet tot nauwelijks in het asiel, is geduldig en zachtaardig. Todd is goed in het contact met mensen en graag bij ze. Hij kan al heel goed aan de riem lopen. Todd vind het leuk om te wandelen maar heeft niet echt heel veel beweging nodig. Todd kan goed overweg met andere honden.

Freddy.
 Naam: Freddy
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Freddy is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Freddy is een heel lieve hond maar niet de held in de groep. Hij is een hondje dat bij aanvang wat verlegen is maar daarna sociaal. Freddy vind aaien prettig. Hij is onderdanig en voorzichtig. Hij kan ook goed met andere honden overweg. Freddy weegt ong. 5 kilo.

Gina.
 Naam: Gina
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gina is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze.
Gina is een hondje die nog wat verlegen is maar geinteresseerd in alles om haar heen. Gina is aanhankelijk, zachtaardig maar ook levendig. Ze kan ook goed met andere honden overweg. Op de foto heeft ze nog een jasje van de sterilisatie aan. Gina weegt ong. 4 a 5 kilo.

Gina verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Helen.
 Naam: Helen
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Helen is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Helen
is een heel rustig en lief hondje. Helen is lief en heeft geen agressie. Ze is bij aanvang verlegen, vind harde geluiden wat eng maar komt naar je toe en wil graag bij je zijn. Helen kan goed met andere honden. Op de foto heeft ze nog een jasje van de sterilisatie aan. Helen weegt ong. 4 a 5 kilo.

Helen verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Ilonka.
 Naam: Ilonka
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Ilonka is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Ilonka is een heel rustig en lief teefje. Ilonka kan wat schrikken van hard geluid, is dus helaas niets gewend waar ze weg kwam. Ilonka kent geen agressie, is lief en vriendelijk. Ilonka is een beetje verlegen bij aanvang maar komt dan zelf naar je toe. Ze is goed met andere honden. Op de foto heeft ze nog een jasje van de sterilisatie aan. Ilonka weegt ong. 4 a 5 kilo.

Karly.
 Naam: Karly
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Karly zit in het asiel zit november 2018. Hij is een erg sociale en liefdevolle hond. In het contact is hij opgewekt en onderdanig maar vooral zachtaardig. Karly is een mensenvriend, speels en kan al goed aan de riem lopen. Karly gaat graag rennen als hij uitgaat, hij is heel gehoorzaam en reageert wanneer hij geroepen word. Karly kan goed overweg met kinderen en andere honden.

Sofie.
 Naam: Sofie
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 26 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Sofie is samen met haar 5 pups gered (waarvan al 2 geadopteerd zijn) van een ketting in een kelder. Ondanks dat ze niet correct behandelt is, is ze nog steeds gek op mensen en zit ze heel graag op schoot. Alleen voor mannen is ze nog wat afwachtend, haar eigenaar was mogelijk niet vriendelijk naar haar. Sofie zou het best kunnen wonen in een rustig huis waar ze ook weer vertrouwen in mannen kan krijgen. Sofie is zachtaardig en onderdanig. Ze kan al mooi aan de riem lopen. Sofie kan goed met andere honden, is speels en lief met ze. Ook kan ze prima met katten. Sofie is prachtig om te zien. Ze is een heel opgewekt hondje met veel positieve energie. Iederene raakt verliefd op haar!

Amber.
 Naam: Amber
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Amber kwam in augustus 2017 in het asiel samen met haar zoon Casper, nadat ze gered werden van een achtergelaten flat waar ze op het balkon waren opgesloten. Casper heeft inmiddels een thuis gevonden en Amber wacht nu bij een opvanggezin op haar nieuwe thuis. Amber is een vrolijke en sociale hond. Ze houdt van aandacht en van knuffelen maar is daarin niet opdringerig. Amber is heel gemanierd en kijkt echt naar wat je van haar wil. Amber kan al prima aan de riem lopen, is zindelijk, kan even alleen zijn en meegaan in de auto kan ze ook heel goed. Amber is vrij rustig maar niet lui en vind het ook altijd leuk om samen wat te gaan doen. Ook kan Amber goed overweg met andere honden en katten. Amber weegt ongeveer 11 kilo.

Amber verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Rydz.
 Naam: Rydz
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 26 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Rydz zit in het asiel sinds 2017. Hij kwam als een heel verlegen hondje binnen. Nu is hij een rustige en lieve hond die alleen nog bij aanvang kort verlegen is. Rydz is blij met aandacht en kan al goed aan de riem lopen. Verder is Rydz delicaat en loyaal. Hij kan ook goed overweg met andere honden en katten.

Marlon.
 Naam: Marlon
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Marlon is samen met zijn zusje Marlene in oktober 2018 in het asiel terecht gekomen. Marlon is in zijn gedrag nog een pup; hij is speels, levendig en opgewekt. Marlon is gehoorzaam en onderdanig. Hij is geen blaffer, leert snel, is slim en loopt netjes aan de riem. Marlon is ontzettend gek op mensen en andere honden.
Marlene.
 Naam: Marlene
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Marlene
is samen met haar broertje Marlon in oktober 2018 in het asiel terecht gekomen. Ze is in haar gedrag nog als een pup; speel, opgewekt, sociaal en positief. Marlene is gek op mensen, speelt graag met ze en leert graag. Ze is onderdanig en zacht van karakter. Marlene kan al goed aan de riem lopen en reageert op je wanneer ze geroepen word. Marlene kan goed overweg met andere honden.

Lusia.
 Naam: Lusia
.
 Leeftijd: 2,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 25 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Lusia is een kleine, leuke en bruisende hond. Ze is speels, energiek en opgewekt. Lusia is sociaal en vriendelijk. In het begin kan ze wel een tikkeltje verlegen zijn maar ze is ook graag in contact met mensen om te knuffelen. Lusia is onderdanig en zachtaardig. Lusia is gehoorzaam en erg positief. Lusia kan goed overweg met alle andere honden.

Gabi.
 Naam: Gabi
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 26
cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Gabi is gered tijdens een interventie waar ze aan een ketting zat. Ze was sterk vermagerd en zwak. Haar pups hebben het helaas niet overleefd. Gabi doet het nu goed, is altijd opgewekt, aanhankelijk en zachtaardig. Gabi is een lieverd, absoluut sociaal en gek op mensen. Ze kan al goed aan de riem wandelen. Gabi is ook goed in de omgang met andere honden en katten.

Ricky.
 Naam: Ricky
.
 Leeftijd: 1 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Ricky is het broertje van Marty en het zoontje van Lizzy. Ze zijn samen in het bos gevonden. Zijn broertje en ook zijn moeder hebben beide een goed thuis gevonden. Helaas heeft Ricky wat minder geluk en heeft hij inmiddels het grootste deel van zijn jeugd in het asiel doorgebracht. Hierdoor kent hij weinig en vind hij vreemde mensen nog eng. Hij moet nog leren vertrouwen te krijgen in mensen. Ricky heeft in het asiel veel vrijheid en loopt vrij over het terrein in een roedel honden. Hij kan dan ook erg goed overweg met andere honden.
Marek.
 Naam: Marek
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Marek is bevrijd van de ketting, hij leefde op een boerderij bij een oude man, aan de ketting. Marek heeft hierdoor wel een rugzakje en daarom een ervaren baasje nodig die hem leiding kan geven. Hij kan erg gespannen zijn en wanneer hij bijv. onverwacht aangeraakt word, kan hij als reactie bijten. Marek is verder een leuk bezig hondje, is erg actief en opgewekt. Hij zoekt dan ook een actief baasje die net als hem graag dingen onderneemt. Marek is een loyaal hondje, opgewekt en sociaal. Hij kan al goed aan de riem lopen. Marek is ook goed met kinderen. Hij kan goed overweg met teefjes, met sommige reutjes kan hij goed maar met andere niet.
Aaron.
 Naam: Aaron
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 31 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Aaron is op straat gevonden. Aaron is een leuke hond, sociaal en blij. Hij kan kunstjes als poot en is erg op mensen gericht. Aaron komt graag bij je zitten maar mag ook graag spelen. Hij is actief en best energiek. Aaron is goed in de omgang met alle honden. Aaron heeft soms last van epileptische aanvallen, met name als hij zich te druk maakt.
Benjamin.
 Naam: Benjamin
.
 Leeftijd: 14 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Benjamin is net een clowntje, hij doet voor snacks alles en kan dan ook schooiend op zijn achterpootjes er om vragen. Benjamin laat zich oppakken en is verder een nette en sociale hond. Hij kan al aan de riem wandelen en is ook graag dicht bij je. Benjamin wordt graag geknuffeld, krijgt graag liefde en is geconcentreerd op zijn baas(jes). Hij is niet de jongste maar zeker nog actief. Ook is hij opgewekt en vriendelijk. Benjamin kan goed overweg met katten. Alleen kan hij niet goed overweg met reuen en dominante teefjes.