Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Raiko.
 Naam: Raiko
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 38 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Raiko is een jonge, vrolijke en sociale hond. Hij houdt van rennen en van spelen maar kent daarna ook zijn rustige momenten. Raiko is erg onderdanig en zachtaardig richting mensen. Hij kan ook goed aan de riem lopen.
Raiko is een erg slimme hond en leert snel maar heeft natuurlijk nog wel eerst training nodig om de commando's aan te leren. Hij zoekt een actief baasje die veel leuke activiteiten met hem wil gaan ondernemen. Raiko kan goed overweg met andere honden maar in aanwezigheid van zijn zusje Roza gaan ze samen snappen naar andere honden. Raiko kan niet met katten omdat hij het te leuk vind om daar achteraan te gaan jagen.

Roza.
 Naam: Roza
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 36 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Roza is in het asiel sinds juli 2019. Ze is een erg sociaal, vrolijk en actief hondje.
Roza houdt van contact met mensen en loopt goed aan de riem. Ze is erg zachtaardig en onderdanig richting mensen. Roza zoekt een actief baasje die veel leuke activiteiten met haar wil ondernemen. Ze is gehoorzaam en kan snel leren. Na het spelen word ze ook weer rustig. Roza kan goed overweg met andere honden maar in het gezelschap van haar broer Raiko word ze meer zelfverzekerd en dan gaan ze samen snappen naar de zwakkere honden. Roza kan niet met katten overweg omdat ze het te leuk vind om achter ze aan te gaan.

Mokka.
 Naam: Mokka
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Mokka is door de politie naar het asiel gebracht op 5 mei 2019. Mokka is een vrolijk meisje en een actieve hond. Ze kan goed goed aan de riem lopen en vind het leuk om met andere honden te spelen maar kan ook rustig zijn. Mokka is slim en leert met plezier! Ze kan goed met kinderen (in de schoolleeftijd). Eigenlijk heeft ze langer haar, wat ook op de 1ste foto's te zien is maar ze moest geknipt worden omdat het vies en vervilt was bij aankomst in het asiel. Mokka kan goed overweg met andere honden maar houdt van het gezelschap van reutjes. Op dit moment deelt ze haar kennel met Gizmo.

Mokka verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Gizmo.
 Naam: Gizmo
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 33 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gizmo
is een erg knappe hond. Hij is in het asiel sinds juli 2019. Gizmo is vrolijk en sociaal. Hij is onderdanig, word graag geaaid en houdt van het contact met mensen. Gizmo moet nog leren om beter aan de riem te lopen, tijdens het maken van de foto's wilde hij namelijk niet lopen aan de lijn maar hij is het wel gewend om korte stukjes aan de riem te lopen in het asiel. Gizmo is jong en heeft zoals alle jonge honden activiteiten, spelen en beweging nodig. Hij is erg positief en kan goed overweg met kleine kinderen. Gizmo houdt van het gezelschap van andere honden en deelt momenteel zijn kennel met het teefje Mokka.

Gizmo verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Alan.
 Naam: Alan
.
 Leeftijd: 3,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Alan is een rustige, onderdanige en vriendelijke hond. Hij houdt van contact met mensen. Alan loopt goed aan de riem en reageert op roepen. Tijdens de wandelingen word hij een vrolijke hond en hij houdt ervan om aan het gras te ruiken. Alan kan goed overweg met andere honden en katten. Wanneer andere honden hem uitdagen doet hij een stap achteruit.

Tessa.
 Naam: Tessa
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 36 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Tessa
is een typische Terriër, ze is emotioneel en vol van energie. Ze is een erg actief hondje. Tessa loopt erg goed aan de riem en lopen door een druk centrum is voor haar geen enkel probleem. Ze gedraagt zich erg goed in de auto maar zit het liefst alleen op de voorstoel. Het beste voor haar zou een huisje zijn waar ze de enige hond is, ze accepteerd reutjes maar ze heeft een keer aanvaring gehad met een reutje in het asiel. Ze is een hele leuke hond voor iemand die bekend is met haar ras, ze zoekt daarom ook een huisje zonder hele kleine kinderen. Tessa heeft een jachtinstinct en kan dus niet met katten.

Kubus.
 Naam: Kubus
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kubus is samen met het hondje Katinka weggehaald bij alcoholisten. Hij word verdrietig van het asiel Kubus is een zachtaardige en sociale hond. Hij is erg vriendelijk richting mensen. Tijdens wandeling is hij erg vrolijk, hij wandelt ook goed aan de riem en is geconcentreerd op zijn baasje. Kubus kan goed overweg met alle andere honden.

Milton.
 Naam: Ties
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Ties is een heel grappig hondje om te zien. Hij heeft wat weg van een Schotse terriër, met heel innemende oogjes en een plukvacht. Ties is duidelijk  goed opgevoed en heeft eerder in een huis gewoond. Hij staat heel rustig te wachten bij het aan- en afdoen van zijn tuigje. Ook loopt hij keurig aan de lijn en luistert al goed naar zijn naam. Het commando “zit” kent hij en een poot geven kan hij ook bijna. Naar binnen en naar buiten door de voordeur doet hij rustig. Hij heeft een bench maar kan ’s nachts prima los in de kamer. Hij is zindelijk en maakt niets stuk. Ties blaft weinig in huis. De eigen baas kan heerlijk kroelen met Ties. Maar hij vind vreemde mensen en honden nog maar eng en kan andere honden dan ook proberen weg te blaffen. Hij zoekt daarom een ervaren baasje die hem hierin verder het vertrouwen kan geven. In huis is hij rustig. Even alleen thuis zijn gaat prima. Spelen vindt Ties leuk: achter een bal aan of een speelgoedbeest apporteren. Ties heeft een jachtinstinct. Aan de lijn is hij hierbij wel goed te corrigeren. Hij kan goed met katten overweg maar als ze wegrennen dan vind hij het toch wel leuk achter ze aan te gaan.

Ties verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Mojo.
 Naam: Mojo
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 25 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Mojo zit in het asiel sinds 5 maart 2019. Mojo is een echte schat, hij houdt van mensen en het contact met hun. Hij is erg lief en zachtaardig. Mojo houdt ervan om geaaid te worden en zit ook graag bij je op schoot. Hij is erg vrolijk, wandelt goed aan de riem en reageert wanneer hij geroepen word. Alleen met een bal spelen is niet echt zijn hobby. Mojo is gevoelig en onderdanig. Tijdens de kattentest was hij wel geinteresseerd in ze en wilde graag achter ze aan gaan maar reageerde niet met agressie. Mojo kan goed overweg met andere honden.
Mysia.
 Naam: Mysia
.
 Leeftijd: 2,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Mysia is een heel schattig, erg sociaal en opgewekt hondje. Ze is een lieve, onderdanige hond die een gevoelig en vriendelijk karakter heeft. Ze is geconcentreerd op haar baasje. Mysia kan goed overweg met andere honden en speelt ook graag met ze.

Kobus en Ruby.
 Naam: Kobus & Ruby
.
 Leeftijd: 10 jaar
.
 Geslacht: reu & teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kobus en Ruby zoeken ivm het overlijden van hun baasje een nieuw thuis. Beide hondjes zijn erg gehecht aan elkaar dus zoeken bij voorkeur samen een huisje. Kobus en Rudy kunnen goed overweg met andere honden, katten en kinderen.

Ik ben  Kobus 10 jaar, een reutje en gezond. Ik ben heel lief, rustig en zeer aanhankelijk. Ik heb al 10 jaar een lieve vriendin waar ik lekker mee kan spelen dus daarom hoop ik dat we nog lang en gelukkig bij elkaar kunnen blijven. We blaffen bijna niet.

Ik ben Ruby 10 jaar oud, een teefje en gezond ik ben een Shih tzu. Ik heb een beetje een onderbeet maar ik mag er toch wel zijn. Ook mis ik inmiddels door een ongeval 1 oogje maar ondervind hier geen hinder van. Ik ben een rustig type, alleen als mijn vriendje Kobus wil spelen dan sloof ik mijzelf even uit voor 5 minuten en dan ga ik in de ruststand om te kijken of mijn haar nog goed zit.

Rakker.
 Naam: Rakker
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 32 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Rakker is via een interventie samen met een teefje in het asiel terecht gekomen in oktober 2018. Beide leefde aan de ketting in erg slechte condities. Rakker is een erg aardig hondje. Hij is onderdanig richting mensen en houdt van contact met mensen. Rakker is sociaal en zachtaardig. Rakker kan prima overweg met andere honden maar moet wel apart gevoerd worden want soms kan hij dan dominant reageren.
Leah.
 Naam: Leah
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Leah is een vriendelijke en sociale hond. Ze is speels, kan goed en vindt het leuk om aan de riem te lopen. Ze is gehoorzaam, reageert wanneer ze geroepen wordt en pikt snel commandos op. Leah is heel lief in het contact en heeft ook graag contact met mensen. Ze is ook goed in het contact met andere honden, speelt ze graag met ze en stelt zich onderdanig op
.
Tyler.
 Naam: Tyler
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 25 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Tyler is nog niet zo lang in het asiel (april jl.). Hij is in zijn hok droevig en wacht op een moment van aandacht of eruit te mogen. Aan de lijn is hij eerst wat verlegen maar opent zich echter in een paar minuutjes tot heel opgewekte hond. Hij is heel erg sociaal, erg lief in het contact en onderdanig van nature. Tyler is graag bij je en loopt ook mooi aan de riem. Hij kan goed overweg met andere honden en katten.
Pancho.
 Naam: Pancho
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 23 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Pancho is een heel sociaal en opgewekt hondje. Hi is erg vriendelijk, zit graag op schoot, is zacht en onderdanig in zijn karakter. Hij zit graag naast je en is graag bij je. Pancho kan goed aan de riem lopen, bij gebrek aan uitlaatmogelijkheden in het asiel is hij in het begin van de wandeling erg blij, hij wil dan graag rennen. Pancho kan goed overweg met andere honden.
Kenny.
 Naam: Kenny
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kenny kwam als een heel verlegen hondje in het asiel in februari 2018. Hij kwam zijn hondenhokje niet uit en ging contact uit de weg. Met Kenny is gewerkt en hij maakt al stappen vooruit. Hij loopt al voorzichtig aan de riem. Hij heeft de potentie om uit zijn schulp te treden, hij is erg zachtaardig en onderdanig. Kenny is nog wel steeds angstig en zoekt daarom een ervaren eigenaar die hem de rust geeft om op eigen tempo nog verder te ontplooien, Kenny die wil dat wel! Hij kan goed met andere honden en is onderdanig in het contact.

Radja.
 Naam: Radja
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Radja is samen met Raiko door middel van een interventie in het asiel terecht gekomen. Beide hondjes leefden in erg slechte omstandigheden. Radja was in het begin erg verlegen, haar houding was laag en onderdanig tegenover mensen. Wanneer ze haar kennel verliet, liet ze zich niet pakken en wilde niet aan de riem lopen, dan ging ze plat liggen. Maar nu heeft Radja een goede vooruitgang gemaakt. Wanda heeft haar in een groep van een paar honden geplaatst en nu loopt ze wel aan de riem. Soms gaat ze nog wel plotseling liggen en blijft dan even in die positie. Radja is een milde en erg zachtaardige hond. Ze kan ook goed overweg met katten.

Morus.
 Naam: Morus
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Morus is in het asiel sinds februari 2019. Hij is een hele sociale en opgewekte hond. Morus is lekker speels, rent graag rond en ook met wandelen gaat hij graag los rennen. Hij is een schoothondje en vind een bank of kussen erg lekker om op te liggen. Morus is vriendelijk in contact met andere honden, als hij uitgedaagd word gaat hij hier niet op in.

Millord.
 Naam: Millord
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Millord is nog niet zo lang in het asiel. Hij is een hele rustige en kalme hond. Hierdoor past hij goed bij een rustig persoon, hij heeft nameliijk ook niet heel veel beweging meer nodig. Millord zijn vacht heeft wel extra verzorging nodig. Millord is in het contact gehoorzaam en onderdanig, lief en zachtaardig maar ook sociaal. Hij kan goed aan de riem lopen en blijft bij je. Millord kan goed met andere honden en deelt momenteel zijn kennel met nog een reu.
Hij kan niet met katten.

Robin.
 Naam: Robin
.
 Leeftijd: 6,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Robin is een heel opgewekte en sociale hond die graag speelt. Hij reageert goed op zijn naam reageert. Robin is onderdanig, rustig en vreedzaam. Hij is ook goed in de omgang met andere honden.