Gedoneerde spullen 2015 
Jamie (voorheen Misiu) is 2 jaar geleden geadopteerd door Ivonne Prud'homme van Reine. Inmiddels heeft Jamie zijn 2de verjaardag gevierd! En wederom heeft hij zijn kadootjes gedoneerd voor de honden in het asiel. Jamie & Ivonne, beide heel bedankt voor deze lieve donatie!!
 
 
 
Margaret Tychon heeft een hoop spullen gedoneerd waaronder een manden, medicatie, een bench, voertonnen, riemen en nog veel meer. De medicatie komt erg goed van pas in de kliniek van het asiel. Ontzettend bedankt voor deze donatie!!
 
 
 
Anouschka Beck, Arlette en Nicolette Groenewold en Kayleigh van Rostijne en Marloes Mulder hebben hondenvoer, koekjes, speeltjes en meer gedoneerd. Super bedankt!
 
 
 
 
Mariska in 't Hout heeft weer een hele berg met spullen ingezameld voor het asiel, waaronder manden, benches, een krabpaal, hondenvoer en nog veel meer. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
 
Dierentehuis Zoetermeer heeft een hele hoop spullen gedoneerd waaronder veel hondenvoer, manden en nog veel meer. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Inge Bruggenkamp heeft ons een pakketje met de post toegestuurd met allerlei leuke spullen voor de honden waaronder riempjes, snacks speelgoed en nog veel meer. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Intratuin Leeuwarden heeft weer een mooie donatie gedaan. Meerdere zakken voer, vlooienmiddel, worsten en vlees. Heel erg bedankt!
 
 
 
 
Eva Maarschalk heeft weer ontzettend veel spullen verzameld voor de honden in het asiel, waaronder weer een mand, een hoop kussens, kleden etc.etc. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Shiran Teurlinx heeft een aantal krabpalen gedoneerd voor de katten in het asiel. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Weer een donatie mogen ontvangen van dierenwinkel Ekkelkamp te Haren, bedankt!
 
 
 
Tinie Roffel heeft een heeft een hele hoop hondenjasjes gedoneerd waarvan een aantal door haar zelf gemaakt zijn. De jasjes zijn heel erg mooi, ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Renée Vogelaar heeft Pregus op afstand geadopteerd. Ze heeft voor Pregus een grote zak voer, kussens, dekens en nog meer kadootjes gedoneerd. Ook voor Wanda heeft zij een pakketje meegegeven! Heel erg bedankt, ook namens Pregus!
 
 
 
 
Jessica van der Warf heeft Jimmy (voorheen genaamd Jim) geadopteerd. Bij de aankomst heeft zij ook een aantal zakken hondenvoer plus hondenkoekjes gedoneerd voor de honden in het asiel. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Eugenie Engel heeft een hele hoop spullen ingezameld waaronder voertonnen, kattenbakken, hondenjasjes, speelgoed etc. etc. Ook heeft zij via de dierenartsenpraktijk Mentink (zie ook vermelding hieronder) een grote donatie gekregen met medische spullen voor de kliniek in het asiel. Heel erg bedankt!!
 
 
 
 
Dierenartsenpraktijk Mentink heeft een hele hoop medicatie en spullen gedoneerd voor de kliniek in het asiel in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Fam. van Wijk heeft Buddy (voorheen genaamd Wesley) en Woety (voorheen genaamd Oscar) geadopteerd. Ook hebben ze een nieuwe bench gedoneerd. Marit van Wijk heeft heel erg haar best gedaan om geld in te zamelen voor het asiel en met resultaat want ze heeft in totaal € 176,95 verzameld!!
Dit zal worden besteed aan het project voor het aanleggen van een speelweide in het asiel.
Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Hartelijk Bedankt Judy en Intratuin Leeuwarden voor de donatie!
 

2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010