Gedoneerde spullen 2012 
Inge Bruggenkamp heeft 2 hondenbedden, een dekbed en kleden gedoneerd voor het asiel in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Dierenwinkel Ekkelkamp te Haren heeft weer zakken voer voor de honden in Polen gedoneerd. Heel erg bedankt!
 
 
 
Intratuin te Leeuwarden heeft weer een fijne donatie gedaan voor de honden in Polen. Namelijk vele zakken hondenvoer en vele snacks. Ontzettend bedankt!
 
 
 
Familie Eshuis heeft Lolek geadopteerd. Ook hebben zij een halve pallet voer, een stretcher en dekens gedoneerd voor de asiels in Polen. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Yvonne van de Berg en Anneke van Rijsbergen hebben een hele hoop spullen gedoneerd voor de asiels in Polen. Hier zat o.a. bij; kattenvoer, vlooienbanden, voerbakken, infuuszakken en nog veel meer. Beide willen heel erg bedanken voor deze donatie!!
 
 
 
 
Maria Sobieska heeft Adelin (voorheen genaamd Tommy) geadopteerd. Ook heeft zij 3 tassen vol met spullen gedoneerd voor het asiel in Przyborowko. Hierin zat o.a. een mandje, dekens, hondenvoer, riempjes etc. Ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
Tosca Rousse heeft een hele berg wasmiddelen gedoneerd voor de asiels. Dit komt ook erg goed van pas voor het wassen van o.a. de dekens. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Hotel New York in Rotterdam heeft een grote lading aan handdoekens en lakens gedoneerd voor de asiels in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Eva Maarschalk heeft wederom een grote berg met spullen verzamelt voor de asiels in Polen. Hier zat o.a. bij een hele hoop kussen, een matrasje, speelgoed voor de honden etc.etc. Ook is Eva heel druk bezig geweest met het breien van hondenjasjes. We zijn hier juist nu erg blij mee gezien de winter weer voor de deur ligt, dus de jasjes gaan zeker goed van pas komen.
Heel erg bedankt voor alles!!
 
 
 
 
Tuinland Groningen heeft weer een grote donatie aan diervoeding gedaan. Een hoeveelheid gelijk aan twee winkelmandjes vol aan snacks voor hond en kat, ca. 40zakken honden en kattenvoer en vier trays vol aan cesar nat hondenvoer voor seniors. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Dierenartsenpraktijk heeft veel zakken vol met kleding, dekens en ander materiaal verzameld, 2 kattenbenches, wat medicatie, een aantal zakken hondenvoer, een weegschaal (welke al heel lang nodig is in Polen! HEEL erg bedankt hiervoor), 2 manden, een zak met halsbandjes en dierenverbandozen en nog wat andere dingen. Bedankt voor alles!!
 
 
 
 
 
Dierenwinkel Ekkelkamp te Haren heeft weer een mooi donatie gedaan. Ca. 90 zakken voer gedoneerd voor hond en kat. Hartstikke bedankt!
 
 
 
 
Ingrid Aaldrink heeft weer veel nuttige dingen aangeschaft voor de honden in Polen. Waaronder 2 grote weervaste kussens en 2 kleinere. Daarnaast heeft ze veel hondenjasjes in verschillende maten gedoneerd en 2 mandjes. Heel erg bedankt!
 
 
 
Floor Klaasman heeft Kika geadopteerd. Ook heeft ze een hoop goederen gedoneerd voor het asiel. Waaronder een hele berg hondenvoer, benches, manden, tennisballen en nog veel meer. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Diny Pul heeft een hele hoop spullen gedoneerd waaronder dekens, kattenvoer en nog veel meer. Bedankt voor deze donatie!!
 
 
 
Anne Marie van der Louw heeft een rieten hondenmand en een bench gedoneerd. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Fam. Jautze heeft Astra geadopteerd. Ook hebben zij een leuke iglo gedoneerd voor het asiel in Polen. Heel erg bedankt!
 
 
 
Fam. van Dam heeft Joris (voorheen genaamd Grubasek) geadopteerd. Ook hebben zij een grote zak hondenvoer, kenneltjes en medicijnen gedoneerd voor de honden in Polen. Super bedankt!!
 
 
 
Iny Damstra uit Oostzaan heeft een heel veel hondenvoer en ook nog wat kattenvoer gedoneerd. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Paula Kuipers heeft een doos vol met spulletjes en een bezem gedoneerd. In doos zaten o.a. kluiven, handdoeken, gereedschap, balletjes, riemen etc. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Intratuin te Drachten heeft weer een grote donatie gedaan, hiervoor heel erg bedankt!!! Hieronder onder andere een enorme hoeveelheid aan snacks voor honden en katten. Daarnaast heel veel voer en snacks voor knaagdieren en veel voer voor hond en kat.
 
 
 
 
 
Tuinland Groningen heeft een mooie donatie gedaan. Ze hebben ca. 45 zakken voer gedoneerd voor hond/kat en nog wat paardensnoepjes. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Tosca Rousse heeft alweer een hele hoop spullen gedoneerd voor de asiels. Waaronder weer een zwembadje, wasmiddel, manden, hondenvoer en nog veel meer.
Ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Anita Schouten heeft Livia geadopteerd. Ook heeft zij een bench gedoneerd. Daarnaast heeft ze zelf puppymelk en flesjes gekocht voor de jonge pupjes in het asiel.
Heel erg bedankt voor deze lieve donatie!!
 
 
 
Fam. Bouten heeft Delano geadopteerd. Ook hebben zij een zak vol met spullen voor het asiel gedoneerd, waar o.a. in zat dekens, riempjes en voerbakken. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Huisdierenwereld te Helpman heeft een mooie donatie gedaan aan de asiels in Polen. Waaronder 3 voerbakken en 9 zakken voer. Heel erg bedankt voor de steun!
 
 
 
Intratuin Leeuwarden heeft 2maal een mooie donatie gedaan. Waaronder heel veel Souplesses, anti-wormenmiddel, bonzo snacks, 25 zakken hondenvoer/kattenvoer, heel wat kuipjes renske kattenvoer, 11 zakken eigen merk snacks, nog meer snacks en 190 vitakraft snacksticks. Heel erg bedankt!
 
 
 
 
Dierenwinkel Ekkelkamp te Haren heeft heel wat kattenvoer gedoneerd. Bedankt!!
 
 
 
Ingrid Aaldrink heeft voor de honden heel wat spulletjes verzameld. Waaronder manden, kussen, speelgoed, een riem, 2 zakken kattenvoer en een verstelbare voerbak.
Heel erg bedankt voor dit leuke initiatief.
 
 
 
Pet's Place in Heemskerk heeft een een hoop honden- en kattenvoer gedoneerd. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Samantha uit Heerhugowaard heeft een hoop spullen gedoneerd voor de asiels in Polen. Waaronder voer, dekens, een krabpaal, bench, knuffels etc.etc. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Iny Damstra heeft 17 zakken hondenvoer van 15 kilo gedoneerd voor het asiel in Krotoszyn. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Fam. de Groot uit Oudehaske heeft Jannie (voorheen Muszka) geadopteerd in 2010. Dit jaar hebben zij weer een voorraadje hechtdraad naar ons gestuurd voor de kliniek.
Bedankt voor de donatie!!
 
 
 
Tosca Rousse heeft een hoop spullen gedoneerd voor de asiels in Polen. Waaronder een zwembadje, hondenvoer, wasmiddel, dekens en heel veel knuffels. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Fam. de Hen heeft Hesh geadopteerd. Ook hebben wij een aantal opbergkisten met inhoud gedoneerd. Er zat van alles in; hondenvoer, snoepjes, dekens en borstels. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Mevrouw Thekla heeft Mimi geadopteerd. Ook heeft zij een donatie gedaan voor het asiel, waaronder een hele hoop hondenvoer. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Mariska in 't Hout heeft erg veel voer, botjes, dekens, medicijnen etc. etc. gedoneerd voor de honden. Ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Kong UK heeft weer een doos vol speelgoed gedoneerd voor het asiel. Heel erg bedankt!!
 
 
 

Animal Foundation Platform heeft een zeer grote donatie gedaan voor de asiels in Polen. Ze hebben 2 pallets kattenvoer, een bench en verbandmateriaal gedoneerd. Ontzettend bedankt!!

 
 
 
 
Alina van Agthoven uit Zaandam heeft een dekbedhoes gedoneerd voor de honden. Bedankt!
 
 
 
Van de Nutro vertegenwoordiger Martijn hebben opnieuw een grote donatie gekregen, namelijk ca. 700 kg voer voor de honden in Polen. We willen Martijn heel erg bedanken namens Wanda en haar asielhonden voor de enorme hoeveelheid voer! Ook Jacco, heel erg bedankt dat je het voer weer voor ons hebt opgehaald!
 
 
 
 
 
Fam. Bos heeft Joy geadopteerd. Bij het ophalen van Joy hebben zij ook een hoop hondenvoer, kattenvoer en een kattenmandje gedoneerd. Ontzettend bedankt voor deze donatie!
 
 
 
Chocca Leurs heeft een aantal zakken voer, een mand en een hondenbankje gedoneerd. Heel erg bedankt!
 
 
 
Dierenspeciaalzaak Jumper uit Deventer heeft weer een heel veel honden- en kattenvoer gedoneerd voor de asiels in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Mariette Kensen heeft een hoop manden, emmers, riempjes, hondenvoer etc. gedoneerd voor de honden in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
Mirka Chojecki heeft een hoop dekens, kussens, matrasjes, handdoeken etc. etc. gedoneerd voor de asiels in Polen. Ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Dierenwinkel Pet's Place in Heemskerk heeft een kussen en hondenvoer gedoneerd voor het asiel in Polen. Heel bedankt!!
 
 
 
De Intratuin in Leeuwarden heeft weer veel gedoneerd. o.a. 4 zakken voer, 5 trays met Sheba, 1 tray Renske voeding, veel vlooienpipetten en wat losse zakjes vlees en worst. Bedankt!!
 
 
 
De dierenwinkel in Haren heeft weer 6 zakken voer gedoneerd! Heel erg bedankt.
 
 
 
De dierenwinkel in Helpman heeft weer een fijne donatie gedaan. Namelijk 13 zakken voer, wat voedingssupplementen en wat zakjes natvoer. Heel erg bedankt!
 
 
 
Tuincentrum Overvecht in Alkmaar heeft weer een grote donatie aan snacks, honden- en kattenvoer gedaan voor de asiels in Polen. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Vibeke en Romana Hejlova uit Leiden hebben een kussen en een ton vol met spullen zoals botjes, shampoo etc. etc. gedoneerd voor de honden in het asiel. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Eva Maarschalk uit Haarlem heeft weer ontzettend veel spullen ingezameld voor het asiel. Een hele hoop dekens, kussens, een grote hondenmand, een tuinset, hondenkoekjes en zelfs een fiets voor 1 van de vrijwilligers in het asiel. Heel erg bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Yvonne Neijts uit Berkhout heeft weer een hoop spullen gedoneerd voor het asiel. Waaronder een aantal manden, hondenvoer en een lange ladder. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Nathalja Kalingart heeft een deken en een vliegendek voor de pony in het asiel gedoneerd. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Annemieke Schuringa heeft Lonia geadopteerd. Ook heeft ze een aantal hondenjasjes zelf gemaakt voor de honden in het asiel. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Fam. de Lange uit Leeuwarden heeft Zotka (rechts op de foto) geadopteerd. Hun dochter Quincy die erbij staat op de foto heeft in haar klas een spreekbeurt gehouden over de zwerfhonden in Polen. Met haar klas samen hebben ze spullen zoals hondenvoer en snacks ingezameld voor de honden. We willen graag alle kinderen van de klas ontzettend bedanken voor de gedoneerde spullen.
Haar vader Wout de Lange is kort hierna nog naar het asiel in Polen gegaan en heeft direct de spullen mee kunnen nemen voor de honden in het asiel.
 
 
 
Dierenspeciaalzaak De Leeuwerik in Leeuwarden heeft drie zakken hondenvoer gedoneerd! Bedankt!
 
 
 
De Intratuin in Leeuwarden heeft een aantal zakken hondenvoer en ook snacks gedoneerd voor de honden in het asiel. Heel erg bedankt!
 
 
 
Jelle Coops en Jet Radix hebben Ziba geadopteerd. Ook hebben zij een hoop dekens gedoneerd voor de honden in het asiel. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
Fam. de Rijk heeft Kinia geadopteerd. Ook hebben zij een hoop spulletjes voor het asiel gedoneerd, waaronder een hondenmand, kussens etc. etc. Heel erg bedankt!!
 
 
 
Dierenartsenpraktijk Ommelanden heeft weer enorm veel verzameld voor de honden en katten in Polen. Ze hebben 3 dozen en 1 tas vol met doeken, kleden en schoonmaakdoeken verzameld, 1 tas vol met proefverpakkingen voor atopische honden, twee volle vuilniszakken met onder andere kleding, 3 kattenvervoersbenches waar 1 van bomvol was met meer dan 100 verpakkingen kattenvoer, kattenvoer voornamelijk voor katten met speciale problematiek. Daarnaast hadden ze een grote doos vol met medicatie en supplementen gedoneerd waar onder andere vele kalmeringsmiddelen, antibiotica, vlooienspray, dieetvoer voor de kat, shampoo en vele bruikbare medicamenten zitten. Heel bedankt voor deze donatie!!
 
 
 
 
 
Dierenwinkel Ekkelkamp had weer een leuke donatie. 4 hondenknuffels, een LEd-lampje en een halsband. Bedankt.
 
 
 
Huisdierenwereld te Helpman heeft een mooie donatie geschonken. Ze hebben 4 zakken voer, een hoes voor een hondenkussen, paar doosjes vlooienmiddel, paar bakken met supplementen en 3 grote verpakkingen poedermelk voor puppies gedoneerd, wat hard nodig is momenteel in Polen! Bedankt!
 
 
 
Tuincentrum Overvecht te Alkmaar / St. Pancras heeft weer heel honden- en kattenvoer gedoneerd voor de honden in het asiel. Ontzettend bedankt voor deze donatie!!
 
 
 
Via Jacco van dierenwinkel Ekkelkamp in Haren hebben we een zeer grote donatie gekregen van de vertegenwoordiger van Nutro, Martijn Jacobs. We willen beide heren heel erg bedanken voor hun inzet en deze prachtige donatie. Jacco ook bedankt voor het ophalen van de donatie! De donatie bestaat uit 16 zakken voer van 15kg (Nutro en Fokker), ca. 47 zakken van 3 kilo (o.a. Hills, Fokker en Nutro) en maar liefst 66 zakken van Nutro (3kg) voor honden die gesteriliseerd zijn of overgewicht hebben. Heel erg bedankt!
 
 
 
 
 
De Intratuin in Leeuwarden heeft weer een grote donatie gedaan. Waaronder 24 zakken voer (ook voor honden met huidproblematiek), 5 opbergdozen,
heel erg veel zakjes/doosjes kattenvoer, veel verpakkingen vlooienmiddel, 3 flessen zalmolie, wat hondensnacks en 3x potten met ontwormingspoeder voor vogels. Heel erg bedankt Judy!!
 
 
 
 
Dierenwinkel Ekkelkamp te Haren heeft weer een super fijne donatie gedaan. Namelijk 10 x 2 verpakkingen vlooienmiddel en een doos van Beneful vol met proefverpakkingen!
Heel erg bedankt!
 
 
 

2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010