Gedoneerde spullen 2010


Niek heeft bij Yvonne van Es uit Heemskerk een hoop spullen mogen ophalen voor het asiel in Polen. Waaronder een aantal benches, voerbakken en riempjes. We willen Niek Metzelaar en Yvonne van Es ontzettend bedanken voor deze mooie donatie!!
 
 
 

Lucienne Geradts heeft weer een hoop spullen weten te verzamelen. Waaronder hondenvoer, voerbakken, dekens etc.
Ontzettend bedankt voor alle gedoneerde spullen!

 
 
 
Fam. Kuczkowski uit Alphen aan den Rijn heeft Spike geadopteerd. Ook hebben zij in hun omgeving een hoop spulletjes voor het asiel weten te verzamelen. Waaronder een grote zitzak, handdoeken, voerbakken etc.etc..
We willen fam. Kuczkowski en alle donateurs ontzettend bedanken voor alle donatie's!!
Voor Wanda (de asielbeheerster) hebben ze een leuk kadootje samen gesteld. Omdat ze zelf ook Pools spreken, hebben ze er een briefje in het Pools bij kunnen doen. We vinden dit ontzettend leuk en zullen het de volgende reis voor Wanda meenemen naar het asiel.
 
 
 
 
De buurvrouw van André & Gidea heeft een o.a. kuipjes met kattenvoer gedoneerd voor de katten in het asiel van Polen. Ook stelt zij haar hele schuur beschikbaar voor het tijdelijk opslaan van de gedoneerde spullen voor de asielen in Polen. We zijn hier heel erg mee geholpen en ontzettend blij mee. We willen graag onze buurvrouw ontzettend bedanken voor alles!!
 
 
 
Eva Maarschalk heeft weer ontzettend veel spullen weten in te zamelen voor het asiel.
We willen Eva graag ontzettend bedanken voor de donatie!!
 
 
 

Hans en Simone van Schaik hebben een grote donatie honden- en kattenvoer gedaan. Hier zijn ze heel erg mee geholpen in het asiel, want er eigenlijk altijd wel een tekort aan voer. Ook hebben ze veel hondenkluifjes, vlooienmiddelen, riempjes etc. gedoneerd.
We willen Hans en Simone graag ontzettend bedanken voor deze enorme hoeveelheid spullen!!

 
 
 
 
Fred & René hebben van de Jumper in Enschede een partij vlooienmiddelen, botten en proefzakjes gekregen voor de honden in het asiel.
We willen graag Fred & René en uiteraard de Jumper in Enschede ontzettend bedanken voor de donatie!!
 
 
 

Fam. van den Berg uit Rotterdam heeft een goede wasmachine gedoneerd aan het asiel. Omdat er dagelijks een hoop wasgoed in het asiel doorheen gaat, zijn ze heel erg blij om een wasmachine erbij te krijgen. Ook hebben ze nog een leuk kadootje voor Wanda meegegeven. Zoals op de foto's te zien is, zaten daar handschoenen, een sjaal en een muts in voor de strenge winter. Wanda was blij verrast! Ook Grazia een ouder hondje in het asiel werd verwend, want voor haar hebben ze een lekker bot meegegeven.
We willen fam. van den Berg graag bedanken voor alle spullen, ook namens Wanda!

 
 
 
 

Lucienne Geradts heeft een reiskennel, halsband, deken en een aantal voerbakken gedoneerd voor het asiel.
Heel erg bedankt voor de donatie!!

 
 
 
Niek Metzelaar & Terra hebben een aanrechtblad en een reservoir (staat niet op de foto's erbij) voor het toilet gedoneerd. In het asiel in Przyborowko hebben ze aangegeven dit erg goed te kunnen gebruiken. We willen Niek en Terra ontzettend bedanken voor deze speciale donatie!!
 
 
 

Fam. van der Voort heeft weer een gigantische donatie gedaan. Een hele grote partij met desinfecterende schoonmaaktabletten. Deze komen ontzettend goed van pas in de asielen. Het is zo veel dat we direkt besloten hebben om dit over zoveel mogelijk asielen te gaan verspreiden.
Ook hebben ze een
aantal manden, reiskennels en ok-kleding voor de kliniek in Przyborowko gedoneerd.
We willen fam. van der Voort ontzettend bedanken voor deze fantastische donatie!!

 
 
 
 
Patricia Poel heeft Oliver (nu genaamd Loebas) geadopteerd. Ook heeft zij 2 grote kasten gedoneerd voor het asiel. Ontzettend bedankt!
 
 
 

Intratuin te Leeuwarden heeft weer een mooie donaties gedaan. Ongeveer 53 zakken voer. 1 grote doos vol met kattenvoer, 1 doos vol met snacks & voerbakjes en 1 doos vol met van alles. Daarnaast nog 2 dozen souplesse en 2 puppypakketten, waarvan 1 volledig aangevuld met zakjes snacks. Heel erg bedankt!!

 
 
 
 

De dierenwinkel in Haren heeft weer haar best gedaan met inzamelen. Dit heeft 7 zakken voer opgeleverd en een aantal hondensnacks. Bedankt!

 
 
 

Huisdierenwereld te Helpman heeft weer een leuke bijdrage geleverd voor de asielen in Polen. Onder andere een aantal grote zakken voer, hondenspeelgoed en een kattenklim/krabpaal. BEDANKT!

 
 
 
Wij willen Sandra Wigger bedanken voor het verzamelen van deze spullen! De spullen zijn meegenomen tijdens de reis van 20/21 november. Wat vooral bijzonder is, is dat Sandra extra spullen heeft gekocht voor haar adoptiehond op afstand Rydza. We hebben er dan ook persoonlijk voor gezorgd dat Rydza deze spullen heeft gekregen, zoals kauwbotten en speeltjes. Rydza was er dan ook erg blij mee en Sandra heeft hier inmiddels de foto's en filmpjes van gekregen.
 
 
 

We willen wederom de Jumper in Enschede bedanken voor hun donatie van verschillende zakken voer. Namens Dutchy Adoptions: Bedankt!

 
 
 
Van Yvonne Neijts hebben we een hele grote tas vol met gebreide hondenjassen mogen ontvangen. Deze zijn door verschillende personen gemaakt. We willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt ontzettend bedanken!! In het asiel komt dit erg goed van pas voor de komende winter.
 
 
 

Fam. de Keijzer heeft Vanessa (nu genaamd Tessa) geadopteerd. Ook hebben zij een aantal handdoeken en een zak voer voor de honden in het asiel gedoneerd. Heel erg bedankt voor de donatie. Ontzettend leuk is dat er ook een kadootje bijzit voor de voormalige verzorgers van Tessa; een paar doosjes chocolade met een kaartje van Tessa erbij. Dit kadootje zullen we de komende reis meenemen naar het asiel en aan Wanda geven.

 
 
 

Sinds kort is er een platform opgericht voor alle stichtingen die hulp bieden aan buitenlandse honden, genaamd Animal Foundation Platform. Naast de website zet deze groep vrijwilligers zich ook in door het verzamelen van partijen goederen voor de asielen. Zo hebben we een grote hoeveelheid antivlooienmiddelen en nog een aantal wormtabletten mogen ophalen bij Angelique. Met deze middelen kunnen een paar honderd honden ontvlooit worden, we gaan het dan ook over 3 asielen (Przyborowko, Rusiec en Krotoszyn) verspreiden.

We willen Animal Foundation Platform en Angelique graag ontzettend bedanken voor deze gigantische donatie!!

 
 
 
 

Buiksloter Apotheek in Amsterdam heeft een hele hoop verbandmiddelen en andere handige producten gedoneerd voor het asiel.
Heel erg bedankt voor alle gedoneerde spullen!

 
 
 

Fam. Vreman heeft Norah (nu genaamd Lotje) geadopteerd. Zij hebben o.a. een schep, tuinslang en een kruiwagen gedoneerd.
Fam. Baijens heeft Zofia geadopteerd. Zij hebben o.a. een mandje en een aantal hondenjasjes gedoneerd.
Fam. de Leur heeft Blondas (nu genaamd Loebas) geadopteerd. Zij hebben o.a. een slaapzak en een kattenhangmatje gedoneerd.

We willen alle drie de gezinnen ontzettend bedanken voor de gedoneerde spullen!!

 
 
 
Niek heeft voor het asiel van Angela & Brenda (Jumper vestiging in tuincentrum Jaap Kooy te Heerhugowaard) een hele hoop spullen gedoneerd gekregen. 4 balen hondenvoer, 3 balen schapenvoer, 4 dozen met honden- en kattenvoer (blik en brokken) en 1 tas voor de kliniek met o.a. antivlooienmiddelen.
We willen Niek en de medewerkers van de Jumper vestiging in het tuincentrum Jaap Kooy te Heerhugowaard ontzettend bedanken voor deze enorme donatie!!
 
 
 
 
Wederom hebben we weer veel mooie en bruikbare spullen gekregen van Monique Boxem-Koops. Het zijn de spullen geweest van hun lieve hond Jade. Ze hebben Jade helaas moeten laten inslapen. We willen Monique heel erg bedanken dat ze ook nu weer aan de dieren in Polen heeft gedacht en natuurlijk sterkte wensen bij het verlies van Jade.
 
 
 

Clint Jacobs heeft weer een hele hoop spullen gedoneerd gekregen van de Intratuin in Leeuwarden/Drachten.
12 kilo kattenvoer, 28 kilo hondenvoer, 36 antivlotabletten voor de hond, 3 pipetjes antivlooien voor de hond, 4 dozen puppypakketjes, 100 ml frondspray voor de kat, 1 lange kauwstaaf voor de hond en 8 kilo hondenkoekjes.
Ontzettend bedankt voor alle spullen!!

 
 
 

Thea van Heesewijk heeft ons benaderd via een vrijwilliger. Zij zamelt voornamelijk voer in en wilde dit graag doneren voor de asielen in Polen. Uiteraard zijn we hier ontzettend blij mee! In de asielen hebben ze altijd een groot tekort aan zowel honden- als kattenvoer. We stonden verbaasd van de enorme hoeveelheid voer die we hebben meekregen. Maar ook kregen we een kattenkrabpaal mee, koekjes, botjes, heel veel voerbakjes, anti-vlooienmiddel etc. etc. We willen Thea van Heesewijk ontzettend graag bedanken voor deze enorme donatie!!

 
 
 
 
Eva Maarschalk heeft alweer ontzettend veel spullen weten in te zamelen, een hele auto stampvol!
Eva, heel erg bedankt voor alle gedoneerde spullen!!
 
 
 
Lucienne van Rooijen heeft weer een hele hoop spullen weten in te zamelen, waaronder een kattenkrabpaal, veel dekens, hondenvoer etc.
Ontzettend bedankt voor donatie en de enorme inzet!!
 
 
 
Mevrouw Davidsz heeft Joska (nu genaamd Tosja) geadopteerd. Ook heeft zij een tas vol met handdoeken voor het asiel gedoneerd.
Bedankt voor de donatie!
 
 
 

Fam. van der Voort heeft weer een inzamelingsactie gehouden. Deze keer voor verbandmiddelen voor de nieuwe kliniek bij Wanda in het asiel. Ook deze keer hebben we weer een gigantische hoeveelheid mogen ophalen met verbandmiddelen, injectienaalden, infuussystemen etc.
Maar ook hebben we een aantal benches en manden gedoneerd gekregen. De benches zijn naar het asiel in Krotoszyn gegaan waar ze deze erg hard nodig hadden.
We willen graag fam. van der Voort en natuurlijk ook alle donateurs ontzettend bedanken!!

 
 
 
 
Yvonne Neijts heeft een hoop voer, kussens, manden, een droogrek (in het asiel komt deze erg goed van pas voor het drogen van de hondenkleden), botjes, kammen etc. gedoneerd. Ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Marleen Wisman heeft een aantal dekens, een mandje, voer, speeltjes etc. gedoneerd voor de honden in Polen.
Ontzettend bedankt voor de donatie!
 
 
 
Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk heeft weer een hele hoop dekens gedoneerd voor de asielen in Polen.
Weer ontzettend bedankt voor alle dekens!
 
 
 
Fam. Schyjka heeft 200 blikken hondenvoer en een voerton gedoneerd. Ze kunnen dit erg goed gebruiken in het asiel!
Ontzettend bedankt!
 
 
 
Dierenwinkel de Molen in Haren heeft opnieuw een mooi gift voor Polen gedaan. Vier zakken Paardenvoer, 10 voertonnen en weer een aantal zakken voer. Heel erg bedankt!
 
 
 
 
Huisdierenwereld heeft weer een waardevolle donatie gegeven. Een mooi kattenkrabpaal, een hondenluik, ca. 12 halsbanden, zakken voer en ontworming/vlooienmiddel. Bedankt voor de trouwe steun!
 
 
 
 
Liesbet ten Cate uit Utrecht heeft een hoop kattenvoer en medicijnen gedoneerd voor het asiel. Ontzettend bedankt hiervoor!
 
 
 
Hotel Casa 400 uit Amsterdam heeft een gigantische donatie gedaan. In totaal 800 spreien en dekens! Het zijn er zoveel, dat we hebben besloten om het te gaan verdelen over meerdere asielen in Polen, zodat zoveel mogelijk honden hier gebruik van kunnen maken.
We willen Hotel Casa 400 ontzettend bedanken voor hun donatie!!
 
 
 
 
 
 
Eva Maarschalk is weer druk bezig geweest met het inzamelen van goederen, hieronder het resultaat,
weer een enorme berg goederen voor het asiel. En er zat zelfs een hele stapel emmers bij! Eva, ontzettend bedankt voor alle spullen!!
 
 
 
 
Monique uit Heemskerk heeft 3 reismanden gedoneerd. Bedankt voor de donatie!
 
 
 

Donderdag 24 juni hebben we van de Jumper Huisdierdiscount in Enschede een mooie donatie gekregen. We hebben zoals u kunt zien ook veel anti-vlooienmiddel gekregen voor grote honden. Dit komt erg goed van pas, vanwege het warme weer. Daarnaast hebben we ook een aantal zakken voer gekregen waar de honden lekker van zullen smullen. Deze spullen zijn mee gegaan op de reis van donderdag 24 juni tot 27 juni met Alex, Nienke en Linda.
We willen de medewerkers van de Jumper heel erg bedanken voor deze mooie spullen.

 
 
 
Huisdierenwereld te Helpman heeft weer haar best gedaan en weer een zeer mooie donatie aan voer gedaan, bedankt.
 
 
 
De dierenwinkel in Haren heeft weer een mooie donatie gedaan. Weer een hoeveelheid aan voer en een mooie mand. Bedankt.
 
 
 
 
Dierenkliniek Ommelanden heeft weer dingen weten te verzamelen voor de honden in Polen. Zo onder andere een aantal mandjes en kleding wat ze erg goed kunnen gebruiken. Bedankt!
 
 
 
Clint Jacobs heeft een zeer grote donatie gedaan. Hij heeft deze weten te verzamelen bij Intratuin Leeuwarden en Intratuin Drachten. We willen Clint bedanken voor de enorme hoeveelheid voer, die erg goed te pas komt omdat de kosten die anders naar voer gaan nu gebruikt kunnen worden voor de verbetering van de leefomstandigheden van de honden in het asiel. Het is ca. 300 kilo voer. Enorm bedankt Clint, Intratuin Leeuwaren en Drachten.
 
 
 
 
 
 
 
Carin Schripsema heeft Juka geadopteerd. Zij heeft een mooie transportkooi met een erg mooi kussentje erin gedoneerd. Bedankt!
 
 
 
Mevrouw Aaldrink heeft drie kattenmanden gedoneerd voor de katten in Polen. Heel erg bedankt hiervoor.
 
 
 
Wegens het overlijden van hun oude trouwe viervoeter Sam heeft Familie van Veen zijn nalatenschap geschonken voor de honden in Polen. Heel erg bedankt en veel sterkte met het grote verlies van Sam.
 
 
 
 
 
Eva Maarschalk heeft Mitch geadopteerd. Hij staat helaas in de rubriek "In Memoriam". Mitch heeft zijn laatste maanden als een gelukkig oud hondje mogen doorbrengen in een warm huis waar hij alle liefde heeft gekregen. Mitch was een ontzettend lief en dankbaar hondje dat liet merken hoe blij hij was met alle aandacht die hij van Eva kreeg. De spullen van Mitch zijn nu naar het asiel gegaan voor de honden die er nog zitten, zodat zij er gebruik van kunnen maken. Ook heeft Eva weer een andere hoop spullen ingezameld. Het is eigenlijk weer teveel om op te noemen; dekens, speeltjes, snoepjes, botjes etc.etc. Daarnaast is Eva ook weer heel druk geweest het breien van hondenjasjes voor de honden, zodat ze voorbereid zijn op de komende winter. We willen Eva ontzettend bedanken voor alle spullen en vooral voor haar ontzettend grote inzet voor de honden!!
 
 
 
 
Sinds kort is www.diervoordeel.nl een sponsor van ons geworden. We zijn hier uiteraard erg blij mee!! Van dierenvoordeel hebben we ook al een aantal zakken voer gedoneerd gekregen om mee naar het asiel te nemen met de reis in mei. Ontzettend bedankt hiervoor!
 
 
 
Gerda de Jonge heeft Roos (nu genaamd Zaara) geadopteerd. Voor de honden in het asiel heeft zij een kruiwagen, schop, voerbakken, verlengsnoer van 25 meter en nog een aantal borstels gedoneerd. De meeste spullen krijgen ze niet zo snel in het asiel, ze zijn dus extra blij met deze donatie! want ze komen erg goed pas van op terrein in het asiel. Ontzettend bedankt voor de spullen!
 
 
 
Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk heeft zo'n 80 tweepersoons dekbedden gedoneerd voor het asiel. De honden zullen hier uiteraard dolgelukkig mee zijn dat ze nu zo zacht kunnen liggen! We willen het hotel graag ontzettend bedanken hiervoor!
 
 
 
Hotel Mare Sanat in Wijk aan Zee heeft een hele grote zak met dekens gedoneerd. We willen hun hier graag voor bedanken!
 
 
 
Fam. Bijnsdorp heeft een hondenmand, riempjes, speeltjes en hondensokjes voor in de winter gedoneerd. We willen hun graag hiervoor bedanken!!
 
 
 

Van Petra Albers hebben we diverse kattenspullen gekregen. Ontzettend bedankt hiervoor!

 
 
 
Els Vos heeft een leuk mandje gekocht voor de hondjes in het asiel. Bedankt hiervoor!
 
 
 

Tuincentrum Borghuis in Deurningen heeft een grote donatie gedaan met; hondenbrokken, kattenbrokken, puppybrokken, kittenbrokken, kattenvlees, 1,5 kg puppymelkpoeder, hondenshampoo, speeltjes, kalmeringstabletten, kauwstaafjes voor honden en riempjes.

Heel erg bedankt namens Dutchy Adoptions voor deze geweldige donatie!

 
 
 

Miranda Klein heeft namens Dierenspeciaalzaak – Hengelsportzaak De Beste Stek in Ommen een grote donatie gedaan met hondenbrokken, blikvoer, kuipjes, zakjes, puppyvoer en homeopatisch poeder voor dieren met huidproblemen.

Namens de dieren in Polen en de Stichting Dutchy Adoptions heel erg bedankt voor deze mooie donatie!

 
 
 

Familie Even uit Oldenzaal heeft het volgende gedoneerd: 4 zakken van 14 kilo Royal Canin dieetvoer voor honden met leverproblemen

Dit komt heel erg goed van pas, aangezien er in het asiel bij Wanda momenteel 2 honden zitten met leverproblemen!

Familie Even heel erg bedankt voor deze donatie!

 
 
 
Huisdierenwereld te Helpman heeft weer een hoop voer gedoneerd. Ontzettend bedankt hiervoor!!
 
 
 
 
Dierenartsenpraktijk Ommelanden te Eelde heeft onderstaande spullen gedoneerd.
We willen hun hier heel graag voor bedanken!!
 
 
 
 
 
Kim Leushuis bedankt voor het regelen van spullen bij Velthof veevoeders in Borne! We hebben erg veel nieuwe halsbanden, riemen en tuigjes gekregen in allerlei maten en soorten. Een hele doos vol, geweldig!!! En dan ook nog twee nieuwe kussens voor de honden of katten. Dit alles van Velthof veevoeders in Borne, heel erg bedankt namens Dutchy Adoptions.
 
 
 

Zaterdagochtend, 3 april 2010 zijn Alex en Nienke naar het Huisdierencrematorium Oost Nederland te Deventer (http://www.hdc-oost.nl/) gereden om daar spullen op te halen.
Een dierencrematorium is natuurlijk niet echt een hele fijne plek om te komen, althans je komt er om afscheid te nemen van je geliefde huisdier. Toch doen deze mensen erg goed werk en maken ze het afscheid nemen speciaal. Het is er mooi en modern ingericht zodat je de kans hebt om op een goede manier afscheid te nemen. Ook nemen ze echt de tijd voor je.

We hebben veel manden, ongeveer 27 stuks, hondenkussen, een kattenbak, reiskennels en voerbakken gekregen van hen. Het is mooi dat de spullen weer erg goed gebruikt zullen worden. Wat zullen de honden en katten hier blij mee zijn in Polen. Nogmaals heel erg bedankt namens Dutchy Adoptions! Oh ja, de poes hoort er toch echt niet bij en gaat niet mee naar Polen. Ze vindt alleen alle spullen wel erg interessant!

 
 
 
Deze spullen hebben we gekregen van Monique Boxem-Koops! O.a. plaids, vlooienmiddel, snacks, vlooienkammetje, voer/water bakje et cetera. Monique nogmaals heel erg bedankt.
 
 
 
Huisdierenwereld te Helpman heeft weer een hoop voer gedoneerd voor de honden in het asiel.
We willen hun heel erg bedanken voor al het voer!!
 
 
 
 
De dierenwinkel in Haren heeft een hoop voer gedoneerd. Ontzettend bedankt!!
 
 
 
 
 
Familie van der Voort heeft Diana (nu genaamd Puck) geadopteerd. Zij hebben vervolgens een inzamelingsactie gehouden voor handdoeken. Honderden hotels zijn hiervoor benaderd en er is een gigantische hoeveelheid handdoeken opgehaald!! Inmiddels zijn al honderden handdoeken vertrokken naar het asiel. In het asiel komen de handdoeken heel erg goed van pas en zijn ze er dan ook heel erg blij mee. Er zijn zoveel handdoeken ingezameld dat ze niet in 1 keer opgehaald kon worden. 28 maart zijn we voor de derde keer bij Don en Rebecca van der Voort geweest om de laatste handdoeken op te halen en weer zat de auto vol. Ook hebben we dit keer medicijnen, een krabpaal, kattenmand en een hondenkussen meegekregen. We willen fam. van der Voort ontzettend bedanken voor deze enorme inzet en uiteraard alle hotels bedanken voor de gigantische hoeveelheid spullen!!
 
 
 
Familie Vulhop heeft Nera (nu genaamd Beauty) een goed thuis gegeven, zie rubriek "Happy Endings".
En voor alle honden die in het asiel achterblijven heeft ze een hele hoop leuke spulletjes gegeven.
Er zitten zoveel speeltjes bij, dat alle honden nu hun eigen speeltje kunnen krijgen.
Mevrouw Vulhop, namens ons en alle honden heel erg bedankt voor de spullen!!
 
 
 
 
Familie Braspenning heeft Sweet (nu genaamd Teddy) geadopteerd, zie rubriek Happy Endings.
Ook hebben zij een mand en een grote zak voer gedoneerd. Bedankt voor de spullen!!
 


2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010