Hondendag 2011, zondag 11 september!

.2

Ondanks het slechte weer was de hondendag van 2010 een geslaagde dag. Zelfs de asielbeheerster Wanda en een vrijwilligster uit Polen waren aanwezig. Ook zij zullen deze dag niet vergeten en vonden het geweldig om de honden terug te mogen zien. Alle redenen om ook in 2011 een hondendag te organiseren!!!

De hondendag zal plaatsvinden op zondag 11 september en van start gaan om 13:00 uur. Het doel van de hondendag is een gezellige, actieve en leerzame dag voor u en uw trouwe viervoeter.

 
Daarbij vinden wij het erg leuk om alle mensen samen te brengen die een hond hebben geadopteerd via stichting Dutchy Adoptions zodat ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook voor de vrijwilligers zoals de mensen die u hebben geholpen bij de adoptie van uw hond, de opvanggezinnen en overige vrijwilligers is het leuk om u en uw hond terug te zien tijdens deze speciale dag.
 

Uiteraard zijn alle mensen welkom die op welke manier dan ook wat van doen hebben met de stichting. Mocht u andere honden hebben, naast de hond die u via Stichting Dutchy Adoptions heeft geadopteerd, dan zijn deze uiteraard ook van harte welkom.

We hopen dat ook dit jaar de vrijwilligers uit Polen aanwezig kunnen zijn. We kunnen dit helaas niet garanderen, maar Wanda de asielbeheerster doet haar uiterste best om alles te regelen voor deze dag zodat ze erbij kan zijn en de honden dit jaar weer terug kan zien. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd en uiteraard is er de wandeling bij het hondenstrand waarbij de honden lekker los mogen lopen en ook nog eens kunnen zwemmen. Ook zal er speciaal een activiteit voor de kinderen ingepland worden.

 

Locatie:

Erkemederstrand
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde

Ook dit jaar zullen wij de hondendag gaan houden op het recreatiegebied ErkemederStrand. Het Erkemederstrand ligt aan het Nuldernauw in Flevoland te Zeewolde. Klik hier voor meer informatie.

Het middelste gedeelte van het 3 km lange strand is Het Hondenstrand. Dit is een ideaal strand voor honden. Hier kunnen de honden los lopen, zwemmen en ravotten met de andere honden die aanwezig zullen zijn.

U zult onze tent vinden op het parkeerplaats terrein van het hondenstrand. U kunt dan ook de borden hondenstrand volgen die worden aangegeven bij het Erkemederstrand.

Let op: het Erkemederstrand bij Zeewolde hanteert wel een parkeertarief.

 
Klik hier voor een terugblik op de hondendag van 2010...