Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Gizmo.
 Naam: Gizmo
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 33 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gizmo
is een erg knappe hond. Hij is vrolijk en sociaal. Hij is onderdanig, word graag geaaid en houdt van het contact met mensen. Gizmo is in huis een makkelijke hond, hij is zindelijk, kan al aan de riem lopen en kan ook even alleen thuis zijn. Gizmo kan prima overweg met andere honden maar vind de eerste kennismaking met vreemde honden nog wat spannend en heeft hier dan ook nog begeleiding in nodig. Gizmo is een jonge hond en heeft zoals alle jonge honden activiteiten, spelen en beweging nodig.

Gizmo verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Konan.
 Naam: Konan
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: 50 a 60 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Konan is in augustus 2019 door de politie gebracht naar het asiel in Rusiec. Konan is een erg vrolijke, speelse en jonge hond. Hij zit vol energie, is zachtaardig en erg sociaal. Konan houdt van het gezelschap en contact met mensen. Konan is een kruising Herder en zoekt bij voorkeur een baasje die ervaren met het ras heeft. Konan is erg vriendelijke en slimme hond die zich bij een nieuw gezin kan ontwikkelen tot een geweldige volwassen hond. Hij is gehoorzaam en luisterd wanneer hij word geroepen. Konan kan al aan de riem lopen maar door zijn jonge leeftijd wil hij graag spelen met andere honden en ook met katten.

Konan verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Simba.
 Naam: Simba
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 38 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Simba is een hond met een groot hart, erg zacht van nature en gek op kinderen. Simba is door haar verleden nog wel vaak wat bang maar ze vind het heerlijk om met de bal te spelen, dat leidt haar ook af van wat er allemaal gebeurt en zo blijft ze ook goed bij je in de buurt. Simba is gewend aan het leven in een huis, is zindelijk, kan goed aan de riem lopen en in het park/bos kan ze ook prima loslopen. Ze is een energieke hond die graag wil spelen. Simba kan goed overweg met andere honden maar niet met katten want dat vind ze nog een te leuk spelletje om achteraan te gaan.

Simba verblijft al in Nederland, waardoor ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Katja.
 Naam: Katja
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Katja is een kruising Terriër. Ze is een lieve, zelfverzekerde en vrolijke hond. Katja is in voor activiteiten maar kent ook haar rustmomenten. Ze is zindelijk en kan al goed aan de riem lopen. Katja is wel zoals het ras eigen is een pittige dame en zoekt daarom iemand met ervaring (met het ras) en een huisje zonder kleine kinderen. Katja kan goed overweg met andere honden, zowel met reutjes als teefjes.

Katja verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.