Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Konan.
 Naam: Konan
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: groot
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Konan is een (kruising) Herder. Hij is een vrolijke, open en spontane hond. Konan is gewend aan het leven in huis, is zindelijk, kan even alleen zijn, kan even alleen thuis zijn en kan ook de riem lopen. Konan is even vriendelijk naar iedereen die hij ontmoet maar heeft wel een baasje met ervaring nodig die hem duidelijke leiding kan geven, hij past het beste in een huishouden met 1 of 2 personen. Konan is verder slim, leergierig en gek op spelen met een bal/stok. Ook andere honden vind hij leuk en kan hij dan ook goed mee overweg.

Konan verblijft al in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Scibor.
 Naam: Loki
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Loki is een leuke en lieve hond. Hij is gericht op zijn baasje en houdt van knuffelen. Loki is nog wel wat terughoudend en snel onder de indruk. We zoeken voor hem dan ook een rustig huisje zonder kleine kinderen. Loki is al zindelijk en kan goed aan de riem lopen. Ook kan hij goed overweg met andere honden en katten.

Loki verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Mika.
 Naam: Mika
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: 40 a 45 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Mika woont sinds 1,5 jaar bij een druk gezin in Nederland, waar ze zich niet prettig voelde. Daarom zoekt Mika opnieuw naar een goed maar rustig thuis zonder kleine kinderen/dieren
. Mika is een zachtaardige, speelse en leergierige hond. Ze houdt van een knuffel. Ze werkt graag voor je, houdt van lange wandelingen en keihard rennen. Mika kan leuk met andere honden spelen en zou blij zijn wat voor of met je te doen. Ze wil ook graag een baas die haar kan helpen met vreemde, voor haar spannende situaties om te gaan. Mika luistert goed en kent de basiscommando’s, behalve ‘plaats’ en ‘blijf’, ze heeft een sturende,consequente leiding nodig en stabiliteit. Haar nieuwe baas krijgt een lieve en energieke vriendin aan Mika.

Mika verblijft al in Nederland, waar hij ze te bezoeken is voor een kennismaking.

Krista.
 Naam: Krista
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Krista is een aandoenlijk en lief hondje. Haar verleden is niet zo goed geweest waardoor ze nu verlegen is voor vreemde mensen. Knuffelen doet ze graag maar alleen met haar baasje. We zoeken voor haar dan ook een rustig thuis. Ook zoekt ze een baasje die al ervaring heeft met honden en haar verder kan helpen om meer vertrouwen te krijgen. Krista is zindelijk maar moet nog leren lopen aan de riem, een tuin is voor haar dan ook een pré. Krista kan goed overweg met andere honden en speelt ook graag met ze.

Krista verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Gizmo.
 Naam: Gizmo
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 33 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gizmo
is een erg knappe hond. Hij is vrolijk en sociaal. Hij is onderdanig, word graag geaaid en houdt van het contact met mensen. Gizmo is in huis een makkelijke hond, hij is zindelijk, kan al aan de riem lopen en kan ook even alleen thuis zijn. Gizmo kan prima overweg met andere honden maar vind de eerste kennismaking met vreemde honden nog wat spannend en heeft hier dan ook nog begeleiding in nodig. Gizmo is een jonge hond en heeft zoals alle jonge honden activiteiten, spelen en beweging nodig.

Gizmo verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Michael.
 Naam: Michael
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Michael is een erg sociale hond. Hij is zachtaardig naar mensen, mild en onderdanig. Tijdens zijn wandeling met de vrijwilligers was hij in het begin een beetje bang maar na een aantal minuten was hij al relaxt en genoot van de wandeling. Aan de riem lopen is dan ook geen probleem voor hem. Hij houdt van contact met mensen, laat zich optillen en word graag geaaid. Michael is gehoorzaam en luistert ook. Hij kan goed overweg met andere honden.

Michael verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Jip.
 Naam: Jip
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: medium
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Jip woont inmiddels alweer 6 jaar in Nederland maar zoekt vanwege tijdelijke emigratie van zijn eigenaren nu een nieuw thuis. Jip is een zachtaardige, rustige en lieve hond. Hij houdt van knuffelen en aandacht maar springt nooit tegen mensen op. Jip is dol op balletjes gooien en takken terugbrengen en kan daar na een paar keer gooien heel tevreden ergens mee in het gras gaan liggen. Jip zoekt een huisje zonder kleine kinderen omdat hij van hun nerveus word maar verder is hij juist dol op mensen. Jip kan ook prima een paar uur per dag even alleen thuis blijven en is absoluut niet destructief. Hij luistert goed naar de commando's: hier, zit, af, blijf, los, op je kussen en is gewend om netjes aan de lijn te lopen. Jip vind het heerlijk om een goede wandeling te maken. Hij kan bij andere honden wel wat onzeker zijn en daarom vind hij deze omgang vaak lastig. Jip weegt ong. 16 kilo.

Jip verblijft al in Nederland waardoor hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Nicky.
 Naam: Nicky
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Nicky is op 15-09-2019 door de politie naar het asiel gebracht. Nicky is een sociaal en vrolijk hondje. Omdat hij nog jong is, is hij nog erg actief en vind het erg leuk om te spelen met mensen en andere honden. Nicky is erg onderdanig richting mensen, houdt van contact met ze en word dan ook graag aangehaald. Nicky kan al aan de riem lopen. Hij is goed in de omgang met andere honden.

Nicky verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.