Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Teddy.
 Naam: Teddy
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 55 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Teddy is een slimme en loyale herderkruising. Hij is baasgericht, leert snel en loopt al netjes aan de riem. Hij kent ook al de commando’s zit, mand en wacht. Hij is gek op knuffels maar door zijn verleden vertrouwt hij nog geen vreemde mensen en dingen. Met name naar bezoek is hij achterdochtig. Hij zoekt dan ook een rustig thuis die hem verder wil begeleiden hierin. Verder is Teddy dol op spelen (met een andere hond), puzzel/speuroefeningetjes doen en wandelen. Hij heeft ook al even aan de fiets gelopen, wat prima ging. In huis is hij rustig en gezellig. Hij kan ook prima even alleen zijn. Teddy is graag buiten, maar geniet ook van zijn mand en een lekkere kauwkluif. Teddy kan prima met andere honden en kan ook met katten.

Teddy verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is.

Tommie.
 Naam: Tommie
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Tommie is een leuke actieve hond. Hij is gek op aaien en gaat daarvoor ook uitgebreid op zijn rug liggen. Ook is hij verzot op eten en doet hij alles voor een lekker beloning. Tommie houdt erg van gezelschap en vind het daarom moeilijk om alleen te blijven. Het liefst gaat hij met je mee op stap, hij is dan ook makkelijk mee te nemen op bezoek en in de auto kan hij ook goed mee. Tommie heeft in het verleden mogelijk een nare ervaring opgedaan waardoor hij nu snel onder de indruk is van drukke en kleine kinderen. Tommie is in huis rustig maar is een energieke hond. Hij kan goed zijn energie kwijt met het lopen naast de fiets maar zou ook zeker andere activiteiten leuk vinden. Hij luistert goed en heeft ook al 2 gehoorzaamheidscursussen gedaan. Tommie kan goed met andere honden en katten overweg, alhoewel hij nog wel soms van vreemde honden onder de indruk is.

Tommie verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is.

Charlie.
 Naam: Charlie
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Charlie is een vrolijk en gezellig hondje. Hij is trouw, lief, enthousiast, onderdanig en waaks. Hij vindt het leuk om bij je te zijn, te zien wat je aan het doen bent. Hij zit of ligt er dan gewoon bij. Meestal is hij rustig. Als hij mee mag (naar buiten of in de auto), wordt hij heel enthousiast. Hij kan goed meelopen aan de riem, loopt wel graag voorop, hij kan loslopen en luistert best goed (meestal). Met andere honden gaat het vaak wel goed. Hij loopt veel te snuffelen en volgt altijd wel een “spoor”. Charlie houdt van lange wandelingen, maar is met een keer een kortere wandeling ook tevreden. Hij houdt ervan om in de tuin te zijn, maar dan wel als er iemand in de buurt is. Spelen met de bal vindt hij ook erg leuk. Hij kent een aantal commando’s: zit, poot, wachten, kom hier. Charlie kan rustig een paar uur alleen blijven, ‘s nachts slaapt hij in een bench. Hij krijgt speciale voeding, omdat zijn gebit niet zo heel goed is. Charlie kan goed met andere honden maar kan helaas niet met katten overweg.

Charlie verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Banjo.
 Naam: Banjo
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Banjo is een hele sociale hond, gek op mensen en onderdanig in het contact. Banjo is actief en zoekt daarom ook een actief baasje die het leuk vind om lange wandelingen met hem te maken en activiteiten te doen. Banjo kan al goed aan de riem lopen. Hij is verder aanhankelijk en knuffelt graag. Banjo is speels en speelt ook graag met andere honden. Hij kan dan ook goed met andere honden overweg.

Banjo verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Casper.
 Naam: Casper
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 38 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Casper is vorig jaar na een interventie samen met haar moeder in het asiel gekomen. Ze zaten op een balkon van een achtergelaten flat! Sinds september verblijft hij in een opvanggezin in Nederland. Casper is een super leuke en hele lieve hond maar ook nog wel verlegen. Casper is wel nieuwsgierig en heeft het in zich om vooruitgang te maken. Casper heeft bij zijn opvanggezin al geleerd om aan de riem te lopen maar kan nog wel schrikken van vreemde dingen zoals bijv. scooters. Hij zoekt dus een geduldig baasje met veel liefde die samen met hem wil werken om nog meer vertrouwen te krijgen. Casper is verder een heel rustig en aanhankelijk hondje. Hij kan ook goed overweg met andere honden en katten.

Casper verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Amor.
 Naam: Amor
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 47 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Amor is een erg vrolijke en grappige hond, hij is soms net een clown en wil graag de leukste in huis zijn. Hij houdt dan ook van gezelligheid en laat dat soms merken door zelf ook te praten. Amor is nieuwsgierig maar kijkt wel graag eerst even de kat uit de boom bij vreemde mensen. Wanneer hij je eenmaal kent is hij verzot op aandacht en vooral van knuffels! Ook speelgoed vind hij erg leuk. Amor kan goed aan de riem lopen en loopt dan ook netjes naast je zonder te trekken. Hij kan ook prima loslopen in bijv. een park/bos. Amor is goed met andere honden en katten. Hij is gek op spelen met andere honden!

Amor verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.