Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Milton.
 Naam: Ties
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Ties is een heel grappig hondje om te zien. Hij heeft wat weg van een Schotse terriër, met heel innemende oogjes en een plukvacht. Ties is duidelijk  goed opgevoed en heeft eerder in een huis gewoond. Hij staat heel rustig te wachten bij het aan- en afdoen van zijn tuigje. Ook loopt hij keurig aan de lijn en luistert al goed naar zijn naam. Het commando “zit” kent hij en een poot geven kan hij ook bijna. Naar binnen en naar buiten door de voordeur doet hij rustig. Hij heeft een bench maar kan ’s nachts prima los in de kamer. Hij is zindelijk en maakt niets stuk. Ties blaft weinig in huis. De eigen baas kan heerlijk kroelen met Ties. Maar hij vind vreemde mensen en honden nog maar eng en kan andere honden dan ook proberen weg te blaffen. Hij zoekt daarom een ervaren baasje die hem hierin verder het vertrouwen kan geven. In huis is hij rustig. Even alleen thuis zijn gaat prima. Spelen vindt Ties leuk: achter een bal aan of een speelgoedbeest apporteren. Ties heeft een jachtinstinct. Aan de lijn is hij hierbij wel goed te corrigeren. Hij kan goed met katten overweg maar als ze wegrennen dan vind hij het toch wel leuk achter ze aan te gaan.

Ties verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Gizmo.
 Naam: Gizmo
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 33 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gizmo
is een erg knappe hond. Hij is in het asiel sinds juli 2019. Gizmo is vrolijk en sociaal. Hij is onderdanig, word graag geaaid en houdt van het contact met mensen. Gizmo moet nog leren om beter aan de riem te lopen, tijdens het maken van de foto's wilde hij namelijk niet lopen aan de lijn maar hij is het wel gewend om korte stukjes aan de riem te lopen in het asiel. Gizmo is jong en heeft zoals alle jonge honden activiteiten, spelen en beweging nodig. Hij is erg positief en kan goed overweg met kleine kinderen. Gizmo houdt van het gezelschap van andere honden en deelt momenteel zijn kennel met het teefje Mokka.

Gizmo verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Mokka.
 Naam: Mokka
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Mokka is door de politie naar het asiel gebracht op 5 mei 2019. Mokka is een vrolijk meisje en een actieve hond. Ze kan goed goed aan de riem lopen en vind het leuk om met andere honden te spelen maar kan ook rustig zijn. Mokka is slim en leert met plezier! Ze kan goed met kinderen (in de schoolleeftijd). Eigenlijk heeft ze langer haar, wat ook op de 1ste foto's te zien is maar ze moest geknipt worden omdat het vies en vervilt was bij aankomst in het asiel. Mokka kan goed overweg met andere honden maar houdt van het gezelschap van reutjes. Op dit moment deelt ze haar kennel met Gizmo.

Mokka verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.