Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Teddy.
 Naam: Teddy
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 55 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Teddy is een slimme en loyale herderkruising. Hij is baasgericht, leert snel en loopt al netjes aan de riem. Hij kent ook al de commando’s zit, mand en wacht. Hij is gek op knuffels maar door zijn verleden vertrouwt hij nog geen vreemde mensen en dingen. Met name naar bezoek is hij achterdochtig. Hij zoekt dan ook een rustig thuis die hem verder wil begeleiden hierin. Verder is Teddy dol op spelen (met een andere hond), puzzel/speuroefeningetjes doen en wandelen. Hij heeft ook al even aan de fiets gelopen, wat prima ging. In huis is hij rustig en gezellig. Hij kan ook prima even alleen zijn. Teddy is graag buiten, maar geniet ook van zijn mand en een lekkere kauwkluif. Teddy kan prima met andere honden en kan ook met katten.

Teddy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Tommie.
 Naam: Tommie
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 50 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Tommie is een lieve en sociale hond. Hij is in huis een rustige hond die weinig blaft maar hij word nog wel vrolijk van wandelingen. Hij kan ook erg goed loslopen en reageert wanneer hij geroepen word. Tommie is een open en vriendelijke hond. Hij houdt van knuffelen en is een echte gezelschapshond, hij is graag bij je en vind het daarom nog wat moeilijk om alleen te blijven. Het liefst gaat hij dan ook met je mee op stap, hij gedraagt zich keurig op bezoek en in de auto meegaan vind hij ook leuk. Tommie is een slimme en leergierige hond. Hij heeft al 2 gehoorzaamheidscursussen met succes afgelegd en is dus bekend met de basiscommando's zoals af, zit, pootje en blijf. Hij is voergericht en daarmee dan ook makkelijk te trainen. Tommie kan goed overweg met andere honden en katten.

Tommie verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Shampoo.
 Naam: Shampoo
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Shampoo is een avontuurlijke, veelzijdige hond die van wandelingen, zwemmen en zoekspelletjes houdt. In de avonds ligt hij het liefst onder een dekentje tegen je aan op de bank. Shampoo heeft door zijn verleden angst voor o.a. onweer en vuurwerk. Hij is na ruim 6 jaar in Nederland al meer dan gewend aan het leven in huis. Shampoo vind hele kleine kinderen eng en zoekt doordat er gezinsuitbreiding is in zijn huidige gezin nu dus opnieuw een goed thuis maar ook een rustig huisje. Hij is sociaal naar andere honden maar speelt niet met ze. Shampoo luistert verder erg goed, kan goed loslopen op de hei of in het bos.

Shampoo verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is voor een kennismaking.

Amber.
 Naam: Amber
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Amber is een vrolijke en sociale hond. Ze houdt van aandacht en van knuffelen. Amber is heel gemanierd en kijkt echt naar wat je van haar wil. Amber kan al prima aan de riem lopen, is zindelijk en meegaan in de auto kan ze ook heel goed. Amber is vrij rustig maar niet lui en vind het ook altijd leuk om samen wat te gaan doen. Ook kan Amber goed overweg met andere honden en katten. Amber weegt ongeveer 11 kilo. Lees hier snel verder....

Amber verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Fonzy.
 Naam: Fonzy
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 45 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Fonzy is een vrolijke, enthousiaste en speelse hond. Hij is dol op piepspeeltjes, houdt van apporteren, rennen en spelen (met de baas, andere honden of speeltjes). Hij geniet van aandacht en zachtjes knuffelen, ook aandacht van bezoek vindt hij leuk. Fonzy kan goed met kinderen. Hij is voergericht en vindt het heel erg leuk om iets met de baas te doen, als je hem roept komt hij enthousiast op je af gerend. Fonzy kan goed mee met de auto, houdt van wandelen, kan even alleen thuis zijn kan goed met katten en andere honden.

Fonzy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.