Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Amber.
 Naam: Amber
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Amber kwam in augustus 2017 in het asiel samen met haar zoon Casper, nadat ze gered werden van een achtergelaten flat waar ze op het balkon waren opgesloten. Casper heeft inmiddels een thuis gevonden en Amber wacht nu bij een opvanggezin op haar nieuwe thuis. Amber is een vrolijke en sociale hond. Ze houdt van aandacht en van knuffelen maar is daarin niet opdringerig. Amber is heel gemanierd en kijkt echt naar wat je van haar wil. Amber kan al prima aan de riem lopen, is zindelijk, kan even alleen zijn en meegaan in de auto kan ze ook heel goed. Amber is vrij rustig maar niet lui en vind het ook altijd leuk om samen wat te gaan doen. Ook kan Amber goed overweg met andere honden en katten. Amber weegt ongeveer 11 kilo.

Amber verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Tommie.
 Naam: Tommie
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 50 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Tommie is een lieve en leuke hond. Hij is gek op aaien en gaat daarvoor ook uitgebreid op zijn rug liggen. Ook is hij verzot op eten en doet hij alles voor een lekkere beloning. Tommie is een hele rustige hond maar wel vrolijke hond. Tommie houdt erg van gezelschap en vind het daarom nog wat moeilijk om alleen te blijven. Het liefst gaat hij met je mee op stap, hij is dan ook makkelijk mee te nemen op bezoek en in de auto kan hij ook goed mee. Tommie kan goed met andere honden en katten overweg, alhoewel hij nog wel soms van vreemde en drukke honden onder de indruk is. Hij luistert goed, kent de basiscommando's zoals af, zit, pootje en blijf. Ook heeft hij al 2 gehoorzaamheidscursussen met succes afgelegd.

Tommie verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Leos.
 Naam: Leos
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 60 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Leos is een leuke, actieve en vooral enthousiaste hond. Hij is een blije hond die graag speelt en stoeit. Voor kleine kinderen zal hij iets te onstuimig zijn want Leos vind alle mensen even gezellig. Verder is Leos in huis ook alert en waakzaam. Zijn tekening lijkt op dat van een Duitse Herder maar Leos is wat kleiner en weegt ong. 30 kilo. Leos kan goed met andere honden overweg en is momenteel ook samen met een andere reu, alleen op straat vind hij niet alle reuen even gezellig. Leos is zindelijk, gewend aan het leven in een huis en kan goed aan de riem lopen, zowel de korte als lange lijn, hij houdt van wandelen. Hij zoekt wel een huisje zonder katten want hij vind het nog een te leuk spelletje om daar achteraan te gaan.

Leos verblijft al in Nederland, waardoor hij ook te bezoeken is.

Lori.
 Naam: Lori
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 48 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Lori is een enthousiaste en vrolijke hond. Ze ziet overal de lol van in en wil het liefst de hele dag spelen met iedereen. Maar ze kan zich ook goed even alleen vermaken met een bal, touw of bot. Lori is een echte allemansvriend, ze vind iedereen leuk! Ze is gewend aan en lief voor kleine kinderen. Ze kan ook aan de riem lopen, even alleen thuis zijn en luisterd goed naar haar naam. Lori is een energieke hond en zoekt dan ook een baasje die het leuk vind om activiteiten met haar te ondernemen zoals hardlopen, fietsen en behendigheid. Lori kan goed met andere honden overweg en speelt graag met ze. Ook kan ze prima met katten.

Lori verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Natan.
 Naam: Natan
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 47 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Natan is een hele lieve en vriendelijke hond. Hij is trouw, geconcentreerd en loopt netjes aan de riem. Natan is gehoorzaam en weet dat hij de moet wachten de drempel te passeren als baas deze is binnengegaan. Natan is zeer waarschijnlijk een huishond geweest. Hij is erg rustig. Hij kan prima met kinderen. Natan kan ook goed overweg met andere honden.

Natan verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Helen.
 Naam: Helen
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Helen is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Helen
is een heel rustig en lief hondje. Helen is lief en heeft geen agressie. Ze is bij aanvang verlegen, vind harde geluiden wat eng maar komt naar je toe en wil graag bij je zijn. Helen kan goed met andere honden. Op de foto heeft ze nog een jasje van de sterilisatie aan. Helen weegt ong. 4 a 5 kilo.

Helen verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Gina.
 Naam: Gina
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gina is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze.
Gina is een hondje die nog wat verlegen is maar geinteresseerd in alles om haar heen. Gina is aanhankelijk, zachtaardig maar ook levendig. Ze kan ook goed met andere honden overweg. Op de foto heeft ze nog een jasje van de sterilisatie aan. Gina weegt ong. 4 a 5 kilo.

Gina verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Antonio.
 Naam: Antonio
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Antonio is samen met erg veel andere honden weggenomen bij een onverantwoorde fokker die niet dacht aan het welzijn van de dieren. Ze kwamen in verwaarloosde toestand in het asiel terecht, ze zijn nog niet veel gewend en moeten de wereld nog verkennen. Ze houden niet van plotselinge bewegingen en geluiden daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Antonio presenteert zich verder als een dapper hondje, komt als eerst op je af, is opgewekt en geïnteresseerd in alles om hem heen. Hij kan ook goed met andere honden overweg. Antonio weegt ongeveer 4 a 5 kilo.

Antonio verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.