Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Timmy.
 Naam: Timmy
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 27 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Timmy is een vrolijk klein hondje van ong. 6 kilo. Hij is speels en vooral erg blij maar zeker niet druk. Voorheen vond Timmy het eng om aangeraakt te worden maar nu krijgt hij vertrouwen en vind hij het steeds leuker worden om geaaid te worden en ook speelt/stoeit hij met je, hij is dan ook graag in het gezelschap van mensen. Verder is Timmy zindelijk, gaat goed mee in de auto, kan zeer netjes aan de riem lopen en als hij je kent ook loslopen in het park/bos, hij reageert erg goed op zijn naam wanneer je hem roept. Timmy is een erg zachtaardig en leergierig hondje. Andere honden kan hij het heel goed mee vinden, vooral om mee te spelen! Ook met katten kan hij goed overweg. Timmy zoekt een leuk baasje met veel geduld en liefde die hem wil leren nog meer vertrouwen te krijgen.

Timmy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Sammy.
 Naam: Sammy
.
 Leeftijd: 12 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Sammy is een lief klein knuffelhondje en ligt het liefst bij je bank. Hij houdt dan ook erg van knuffelen. Wanneer je even weg bent geweest komt Sammy je enthousiast begroeten met een schoen/sok. Soms ie zo blij dat ie als het ware "lacht". Sammy is erg baasgericht en is het liefst altijd bij je. Daarom vind hij het ook moeilijk om alleen achter te blijven en zoekt hij een baasje die veel thuis is of samen met hem op pad wil. Sammy kan ook goed mee met de auto en vind het dan ook erg gezellig om overal mee naartoe te gaan. Hij kan goed aan de riem lopen maar wil dan nog eens blaffen naar andere honden maar zodra hij losloopt in het park/bos dan is het geen probleem meer. Hij reageert goed en blijft ook netjes bij je in de buurt. Sammy weegt ongeveer 7 kilo.

Sammy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Fela.
 Naam: Fela
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Fela is een schattig, delicaat en ontzettend sociaal hondje. Ze is altijd even opgewekt, vrolijk en lief. Fela kan goed met iedereen, is aandachtig naar haar persoon en word graag op haar buikje geaaid. Ze rolt ook graag in het gras. Fela kan goed overweg met andere honden.

Fela verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Buster.
 Naam: Buster
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 50 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Buster is een aparte verschijning om te zien. Hij is een zachtaardier dier, sociaal aangelegd en dus vriendelijk met elk en iedereen. Hij is een hond die goed luistert, gehoorzaam is en loyaal. Hij is vriendelijk in het contact met andere honden. Hij laat zich niet provoceren of uitdagen door andere honden, gaat zulke situaties uit de weg. In het contact is hij verder onderdanig, goedgemutst en delicaat. Hij kan al commando's als zit, aan de voet lopen etc. Knuffelig is hij zeker, heel trouw, heel vriendelijk.

Buster verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.