Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Timmy.
 Naam: Timmy
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 27 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Timmy is een lief klein hondje van ong. 6 kilo. Hij is bij ons in de opvang gekomen als getraumatiseerd hondje dat zich niet liet aanraken. Inmiddels heeft hij flink vooruitgang geboekt. Hij laat zich voorzichtig aaien en is ook gesteld op gezelschap van mensen. Timmy is zindelijk, kan zeer netjes aan de riem lopen en als hij je kent ook loslopen in het park/bos, hij reageert erg goed op zijn naam wanneer je hem roept. Timmy is speels en vind stoeien leuk! Timmy is een zachtaardig en leergierig hondje.Andere honden kan hij het heel goed mee vinden, vooral om mee te spelen! Ook met katten kan hij goed overweg. Timmy zoekt een baasje met veel geduld en liefde die hem wil leren nog meer vertrouwen te krijgen.

Timmy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Sammy.
 Naam: Sammy
.
 Leeftijd: 12 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Sammy is een lief klein knuffelhondje. Hij houdt dan ook erg van knuffelen. Maar ook rennen en spelen vind hij nog steeds erg leuk! Hij is altijd erg blij als hij je weer ziet, hij is het liefst altijd bij je en vind het daardoor ook moeilijk om alleen achter te blijven. Sammy kan ook goed mee met de auto en vind het gezellig om overal mee naartoe te gaan. Hij kan goed aan de riem lopen maar wil dan nog eens blaffen naar andere honden maar zodra hij losloopt in het park/bos dan is het geen probleem meer. Hij reageert goed en blijft ook netjes bij je in de buurt.

Sammy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Maja.
 Naam: Maja
.
 Leeftijd: 1 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 56 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Maja is samen met Mischa gevonden rennend in de velden in Polen. De mensen die haar zagen stopten en Maja & Mischa sprongen zo in de auto en reden keurig mee naar het asiel. Inmiddels zit Maja bij een tijdelijk opvanggezin in Nederland. Maja is een hele leuke sociale hond, ze is onderdanig en zachtaardig. Ook is ze speels. Maja is een mooie hond om te zien. Maja kan al goed aan de riemlopen en ze reageert dan positief op andere honden. Maja is verder slim en kan ook prima met katten.

Maja verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Gary.
 Naam: Gary
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 55 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Gary is een Husky mix. Hij is een hele milde en liefdevolle hond. Hij heeft een delicaat karakter. Gary vind het leuk om samen dingen te doen. Hij vindt het prettig om geborsteld te worden en is erg geduldig. Hij kan goed aan de riem en negeert dan andere honden. Hij is opgewekt en een echte mensenvriend. Gary kan goed met andere honden overweg.

Gary verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Betsy.
 Naam: Betsy
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Betsy is een heel sociaal, lief en delicaat hondje. Ze is een echt gezelschapshondje en is dan ook graag bij je. Ook is ze heel opgewekt en speels. Betsy kan ook al aan de riem lopen. Betsy kan goed overweg met andere honden. Naar katten reageert ze wat opgewonden, ze vind het leuk erachter aan te gaan maar toont geen agressie.

Betsy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Tofik.
 Naam: Tofik
.
 Leeftijd: 1 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 30 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Tofik is een opgewekte, zachtaardig en vooral schattige hond. Hij is geliefd en wordt graag geliefd. Hij doet hiervoor ook zijn best, geeft kusjes, danst en zoekt contact met mensen. Tofik is aanhankelijk en lief tegen iedereen. Hij kan goed overweg met andere honden en katten, is vriendelijk in het contact met ze en speels. Tofik kan al goed aan de riem lopen.

Tofik verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Juma.
 Naam: Juma
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Juma is een vrolijk, alert en actief hondje. Ze is slim, oplossingsgericht en haart staart staat nooit stil. Juma zelf is ook lenig en kan vanuit stilstand zo'n 1.30 meter hoogspringen. Juma is gek op actie en het kan haar dan ook niet snel genoeg gaan. Je doet haar een groot plezier met samen fietsen, hardlopen of gewoon samen (stevig) wandelen. Juma vind het heerlijk om met 'haar' mensen bezig te zijn, ze zoekt dan ook een gezellig en vooral actief baasje! In een vreemde omgeving kan ze goed loslopen, ze let dan goed op waar 'haar' mens is maar zodra ze enigzins bekend is ergens gaat ze op jacht. Ze komt uiteindelijk weer terug, ze kan niet zonder mensen, maar dit kan dus wel eventjes duren. Juma is gek kinderen en laat zich bij wijze van spreken zelfs dubbelvouwen (wat uiteraard niet de bedoeling is!) zonder negatieve reactie. Juma is erg enthousiast en wat haar betreft is het hoe meer aandacht, hoe beter, ze houdt van iedereen!

Juma verblijft al in Nederland en is dan ook te bezoeken voor een kennismaking.