Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een adoptiegezin op afstand. Voor meer informatie en/of het aanmeldformulier, klikt u hier. Wilt u een hond adopteren, kijkt u dan onder "Kleine honden" of "Medium honden".

 

Seth.
 Naam: Seth .
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Seth is een hele geduldige en sociale hond die een trouw maatje kan worden van iemand (gezin). Hij is zacht van nature, wil graag leren en is liefdevol. Seth kan ook goed met kinderen. Met andere dieren kan hij ook goed overweg, prima met alle honden en katten negeert hij.

Rocky.
 Naam: Rocky .
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Rocky is een hele lieve hond en is welgemanierd in zijn gedrag. Hij is stabiel en kalm. Rocky kan goed met alle andere honden overweg en mag over het terrein van het asiel vrij rondlopen bij Wanda. Hij is een echte goedzak.

Olek.
 Naam: Olek .
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
.
 Meer foto's 

      Adopteren
.

Karakter:
Olek is op straat gevonden nadat hij een ongeluk heeft gehad. Olek is een goedzak, hij komt naar je toe als je hem roept en benaderd mensen rustig. Olek is zeer zachtaardig, geniet van aandacht/aaien en vind spelen ook leuk. Hij is een actieve hond die graag gaat wandelen. Ook kan hij prima overweg met andere honden, katten en met kinderen. Olek zoekt een bijzonder baasje omdat hij speciale zorg nodig heeft. Hij heeft namelijk Rectum Prolaps wat bij hem veroorzaakt is door zijn zwakke heupspieren. Het is een aandoening die problemen geeft aan de darmen, hiervoor is hij inmiddels ook 2 keer geopereerd in het asiel. Maar Olek heeft voor de rest van leven speciaal voer nodig en mag alleen kleine beetjes per keer eten. Hij heeft daarom 4 a 5 keer per dag voer nodig. Op aanvraag kunnen we meer informatie verstrekken.

OLEK IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR MARGARET TYCHON

Wicek.
 Naam: Wicek .
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Wicek is een mooie verschijning met een schofthoogte van ong. 42 cm. Hij is een vrije hond, houdt er niet van om opgesloten te worden in een kamer, springt over hekken en vind altijd wel een manier om te ontsnappen. Wiccek is vriendelijk, sociaal naar mensen maar heeft gecompliceerd gedrag wat hem moeilijk tot niet plaatsbaar maakt. Hij kan het goed vinden met het hondje Gunia (zie extra foto's de derde foto), die hetzelfde gedrag vertoont.

WICEK IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR K. VAN SOEST

Snaki.
 Naam: Snaki .
.
 Leeftijd: 10 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Snaki is onder zeer slechte omstandigheden in het asiel gekomen. Hij begroet mensen met geblaf en vertoont negatief gedrag als onverwacht uithalen en enige agressie, wat bij hem voorkomt uit onzekerheid. Snaki kan daarom alleen nog geplaatst worden bij mensen die ervaren zijn met (moeilijkere ) Spaniels en ook bereid zijn met hem te werken aan dit gedrag.

SNAKI IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR ANITA VISSER

Brandy.
 Naam: Brandy .
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Brandy is gevonden op straat. Ze heeft een gehalveerde staart. Brandy is een hele lieve maar nog wel een beetje onzekere hond. Ze houdt van knuffelen en is ondanks haar nog onzekere gedrag wel nieuwsgierig. Brandy kan al netjes aan de riem lopen. Ze kan prima met andere honden en katten.

BRANDY IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR JOANNA WOLNA

Vespa.
 Naam: Vespa .
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Vespa is na het overlijden van haar baasje in het asiel gekomen. Vespa is een geduldig en rustig hondje. Ze is erg lief maar ook heel eenkennig. In het asiel is er maar 1 persoon die ze volledig vertrouwt en dat is Wanda. Andere mensen kan ze uit haar angst bijten. Ze is dan ook een
gevoelig en rustig hondje. Vespa is wel goed in het contact met andere honden en kan ook met katten.

VESPA IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR BARBARA ORLICKA

Bello.
 Naam: Bello .
.
 Leeftijd: 14 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Bello is een rustige oudere hond die geniet van aandacht en van ergens lekker liggen of een wandeling maken. Bello is op mensen gericht, een echte mensenvriend en erg tevreden met een aai. Hij kan ook prima met kinderen, hij is een beheerste en zachtaardige hond. Bello kan prima met andere honden overweg.

BELLO IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR ANDREA NYFELER

Rydza.
 Naam: Rydza .
.
 Leeftijd: 9,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Rydza is een hele vriendelijke en blije hond wanneer je in haar kennel bent en ze je vertrouwt, maar heeft echt even de tijd nodig om je geheel te kunnen vertrouwen. Ze door haar verleden is nog erg angstig richting mensen. Maar ook andere honden en katten kan Rydza niet goed mee overweg.
Waarschijnlijk is Rydza in het verleden mishandeld omdat ze snelle bewegingen eng vind. Ook nagels knippen vind ze niet leuk.

RYDZA IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR BRIGITTA TAUSENT

Benny.
 Naam: Benny .
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Benny is een echte allemansvriend. Hij geniet van aandacht, vreemden of niet, hij vind het geweldig! Benny is een vriendelijke, blije en actieve hond. Hij heeft nog steeds het gedrag van een puppy in hem en dat maakt hem erg schattig. In het asiel blaft Benny niet tot weinig. Benny wil graag spelen en dingen leren. Hij kan alleen niet met katten overweg. Met teefjes kan Benny het goed vinden, maar niet met alle reutjes. Benny is wel goed gezelschap voor kinderen en kan dan ook prima met ze overweg.

BENNY IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR CHRISTINE GODEFROOI

Benjamin.
 Naam: Benjamin .
.
 Leeftijd: 13 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Benjamin is net een clowntje, hij doet voor snacks alles en kan dan ook schooiend op zijn achterpootjes er om vragen. Benjamin laat zich oppakken en is verder een nette en sociale hond. Hij kan al aan de riem wandelen en is ook graag dicht bij je. Benjamin wordt graag geknuffeld, krijgt graag liefde en is geconcentreerd op zijn baas(jes). Hij is niet de jongste maar zeker nog actief. Ook is hij opgewekt en vriendelijk. Benjamin kan goed overweg met teefjes en katten. Ook kan hij goed met reutjes maar wanneer deze hem aanvallen laat hij van zich horen door middel van grommen.

BENJAMIN IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR HANNAH KUCZERA

Jones.
 Naam: Jones .
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Jones is een hele lieve zachtaardige hond. Jones is actief maar niet te. Hij heeft ook veel rustige momenten en geniet van de kleine dingetjes. Hij is positief en heel sociaal en spontaan. Jones kan prima met andere honden overweg en is ook goed in het contact met kinderen. Jones zal wel enigzins op dieet moeten, hij is wat aan de zware kant. Jones reageert in de kattentest bang op katten waarschijnlijk omdat dit voor hem onbekend is.

JONES IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR COR VAN VEEN

Karo.
 Naam: Karo .
.
 Leeftijd: 13 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Karo is gevonden op straat. Hij is een actieve hond. Karo is ook erg sociaal, zowel naar mensen, kinderen en honden. Hij is heel open en vriendelijk naar mensen. Karo mag graag wandelingen maken.

KARO IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR HANNEKE VERHULST

Olaf.
 Naam: Olaf .
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Olaf verblijft onbegrijpelijk al sinds 2011 in het asiel. Olaf is een leuke, erg aanhankelijke en ook erg vriendelijke hond. Hij wordt graag geaaid door mensen, is loyaal en een echte gezelschapshond. Olaf is makkelijk in het contact en kan netjes aan de riem lopen. Hij is verder opgewekt en heel sociaal naar iedereen. Olaf is ook goed in de omgang met andere honden en katten. Olaf heeft in het verleden epileptische aanvallen gehad waarvoor hij nu medicatie krijgt. Met deze medicatie is zijn epilepsie onder controle.

OLAF IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR KATJA WIJMA

Gacka.
 Naam: Gacka
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Mini Gacka is een erg bang hondje. Op dit moment kan alleen Wanda bij haar in de buurt komen en haar aaien. Zodra een vreemde in het zicht is, probeert ze die onder andere met veel kabaal weg te jagen van het terrein. Andere honden daarentegen vind ze niet eng en gaat ze goed mee om. Mini Gacka heeft ook een super grote vriend, namelijk Maxi Gacka. Deze twee honden zijn praktisch altijd samen en volgen elkaar overal.

GACKA IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR MONIQUE BIERT

Enox.
 Naam: Enox .
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter:
Enox is dwalend gevonden. Hij liep vertwijfeld over straat en is door de politie naar het asiel overgebracht. Enox is volledig blind en daarom was het asiel wel even wennen voor hem, maar hij heeft een rustige plek in het asiel gekregen. Hij kan goed overweg met de andere honden in het asiel en vind dan ook steun bij ze. Enox is zeer vriendelijk en sociaal naar mensen toe. Maar hij is niet altijd voorspelbaar in zijn gedrag. Vanwege deze situatie is besloten dat hij het beste in zijn vertrouwde omgeving kan blijven.

ENOX IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR CLAUDIA RIETVELD

Aaron.
 Naam: Aaron .
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter:
Aaron is op straat gevonden. Aaron is een leuke hond, sociaal en blij. Hij kan kunstjes als poot en is erg op mensen gericht. Aaron komt graag bij je zitten maar mag ook graag spelen. Hij is actief en best energiek. Aaron is goed in de omgang met alle honden. Aaron heeft soms last van epileptische aanvallen, met name als hij zich te druk maakt.

AARON IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR ANOESKA VAN BRENK

Dino.
 Naam: Dino .
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Dino is een hondje die vroeger nare en trieste ervaringen heeft meegemaakt. Zijn vorige eigenaar kende zich het recht toe hem te slaan. Hierdoor is hij met name bang voor mannen en schrikt erg als iemand zijn hand opheft. Er zijn maar een paar vrouwen die hij wel vertrouwt en voor zijn favoriete persoon is hij erg lief en fijn in de omgang. Maar zodra hij een nieuw persoon ziet probeert hij deze weg te jagen door te gaan blaffen en de indruk te geven te gaan bijten. Dino kan wel erg goed met andere honden overweg en speelt ook graag met ze.

DINO IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR SOFIE CALLEWAERT

Darek.
 Naam: Darek .
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Darek is gevonden al zwervend over straat.Hij is een hele lieve en attente hond. Darek is rustig van aard. Voor mensen is Darek nog erg bang. Hij rent niet weg, maar hij laat zich ook niet aaien. Wanneer Darek bang is, dan kan hij uit angst gaan bijten. Met andere honden gaat hij wel goed om. Met katten kan hij niet overweg. Darek heeft een schofthoogte van ong. 38 cm.

DAREK IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR KARIN HAAK

Cywill.
 Naam: Cywill .
.
 Leeftijd: 6,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
  ..Meer foto's 

..
      Adopteren

.

Karakter: Cywill is dichtbij het asiel gevonden op straat. Cywill is een hele geschikte hond voor iedereen, gezinnen dan wel alleenstaanden, etc. Hij is erg vriendelijk, attent en liefdevol. In het asiel mist hij de aandacht die hij graag wil krijgen. Hij kan niet alleen thuis blijven, hij gaat dan de hele dag blaffen. Cywill heeft een leuke persoonlijkheid en is graag actief. Hij kan goed met teefjes, tegen sommige reutjes reageert hij dominant. Cywill kan goed met kinderen opschieten en geeft geen problemen met katten. Cywill heeft een schofthoogte van ong. 40 cm.

CYWILL IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR RICHARD, MONIQUE & ESMÉE BOXEM

Ella.
 Naam: Ella .
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Ella is een loyaal en liefdevol hondje. Ze heeft tot nu toe niet zo'n heel goed leven gehad en kan daardoor soms nog een beetje bang zijn om aangeraakt te worden. Ella is naar andere honden toe heel open en geniet van hun gezelschap. Ze zal wel een tijdje nodig hebben om weer vertrouwt te zijn met mensen maar met veel aandacht en liefde zal dat zeker goedkomen. Ze heeft sinds haar verblijf in het asiel al flink vooruitgang geboekt.

ELLA IS GEADOPTEERD OP AFSTAND DOOR JOOP & JOUKJE BRIENNE

Celina.
 Naam: Celina .
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
.
 Meer foto's

      Adopteren
.
Karakter: Celina is een oudere hond, erg zacht en rustig. Celina kijkt er altijd naar uit om uit haar hok gehaald te worden. Ze is gek op mensen, vraagt echter weinig aandacht. Desalniettemin houdt ze wel van knuffelen en aaien. Celina houdt ook van wandelen maar vanwege haar leeftijd is een intensief of lange wandelingen niet meer aan de orde. Celina is niet geinteresseerd in honden & katten en kan dus goed met ze samen.