Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

 

Schoffie.
Naam: Schoffie
.
Leeftijd: 10 jaar
.
Geslacht: reu
.
Hoogte: ong. 34 cm
.
..Foto's & film 
.
..
  Reageer

.
Karakter: Schoffie kwam naar het asiel in mei 2017. Hij is niet zo hoog maar hij is lang en zwaar gebouwd. Schoffie is een langharig hondje, op de meeste foto's is zijn haar geknipt. Hij is een oud heertje, kalm en vrolijk. Schoffie is erg zachtaardig en vriendelijk naar mensen en ook naar kinderen. Hij kan goed aan de riem lopen maar hinkt op zijn voorpootje. Dit heeft hij altijd al gedaan sinds hij in het asiel zit, waarschijnlijk is dit een oude breuk. Schoffie kan goed overweg met alle andere honden maar niet met katten.

Kevin.
 Naam: Kevin
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kevin is een erg lief en vriendelijk hondje. Maar hij kan soms in bepaalde situaties happen (bijv. met het aanlijnen van de riem) en de vrijwilligers weten niet precies wat dit veroorzaakt. Het is mogelijk dat hij te enthousiast raakt want dat is hij zeker. Kevin is vooral een erg gezellig en blij hondje dat erg graag aandacht krijgt van mensen maar sommige situaties ook spannend kan vinden. We zoeken voor Kevin een ervaren baasje zonder kinderen.

Forest.
Naam: Forest
.
Leeftijd: 6 jaar
.
Geslacht: reu
.
Hoogte: ong. 57 cm
.
..Foto's & film 
.
..
  Reageer

.
Karakter: Forest is een Husky die in juni 2020 in het asiel belande. Hij was afgestaan door zijn eigenaar, een vrouw die hem aan de ketting hield. Forest is een vriendelijke en zachtaardige hond naar mensen toe. Hij wandelt ook al goed aan de riem. Forest zoekt een baasje die bekend is met zijn ras. Hij kan goed overweg met andere honden maar niet met katten.

Chaco.
 Naam: Chaco
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 52 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Chaco is een lieve hond met het karakter van een Labrador. Hij is erg zachtaardig naar mensen, sociaal, houdt van wandelen, rennen en spelen. Chaco zoekt een huisje waar hij de enige hond is en zonder katten. In het verleden (2 jaar geleden) is hij gebeten door een Husky teefje, zij had een gat gemaakt in haar hek en daardoor heen hem hard gebeten in zijn nek. Hij is daarna overgebracht naar een ander asiel en de dierenarts heeft hem daar verzorgd en is hij genezen van zijn wond.

Kiran.
Naam: Kiran
.
Leeftijd: 1 jaar
.
Geslacht: reu
.
Hoogte: ong. 52 cm
.
..Foto's & film 
.
..
  Reageer

.
Karakter: Kiran is in februari 2020 door de politie naar het asiel gebracht. Kiran houdt van mensen. Hij is een erg sociale en vrolijke hond. Kiran loopt al goed aan de riem en vind het leuk om te leren door spel. Hij kan luisteren, is zachtaardig en ook een actieve hond. Kiran kan goed overweg met andere honden.  Hij zoekt een huisje zonder katten.

Kendo.
 Naam: Kendo
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 44 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kendo is een erg sociale hond die houdt van contact met mensen. Hij is erg vrolijk en gek op spelen. Kendo word graag aangeraakt en geaaid. Hij loopt al goed aan de riem, is zachtaardig en gehoorzaam. Kendo is geconcentreerd op zijn persoon en houdt van zijn aanwezigheid. Hij kan goed overweg met andere honden.

Maks.
 Naam: Maks
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 60 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Maks is weggenomen bij zijn eigenaars die is een klein tuinhuisje woonde waar ze hem aan de ketting hielden omdat de buren dat van hun eisten. Uiteindelijk heeft de eigenaar zelf Wanda gebeld en haar gevraagd om de hond over te nemen omdat ze zelf ziek werd en het niet meer redde om Maks te verzorgen. Hij is op 10 mei 2020 naar het asiel gekomen. Maks is erg vriendelijk naar mensen. Hij loopt goed aan de riem en houdt van wandelingen. Maks is kalm en geduldig. Hij zoekt een huisje waar hij de enige hond is. Hij accepteert geen katten. Maks heeft helaas de eerste symptomen van HD.

Sonia.
 Naam: Sonia
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 47 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Sonia is in 2017 naar het asiel gebracht. Ze is erg onderdanig naar mensen. Sonia is heel vriendelijk en kalm. Sonia heeft lupus op haar neus, dit kan genezen maar ze moet beschermt worden tegen de zon. Sonia kan aan de riem lopen en houdt ervan mee te gaan in de auto, ze is hier ook aan gewend. Sonia accepteert geen andere honden maar doet alles voor haar baasje.

Kendall.
 Naam: Kendall
.
 Leeftijd: 4,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 33 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Kendall werd in zeer goede conditie door de politie naar het asiel gebracht nadat hij gevonden was. Hij heeft de eerste 2 dagen dat hij in het asiel was gehuild, het leek erop dat hij iemand miste. De vrijwilligers dachten dan ook dat zijn eigenaar wel naar zijn verloren hond zou gaan zoeken maar dat gebeurde niet en er kwam dus niemand voor Kendall. Het lijkt er wel op dat Kendall eerder in een huis heeft gewoond. Hij is een sociale hond. Hij wandelt al goed aan de riem en geniet ervan om bij mensen te zijn. Kendall is een vrolijke hond en geniet van wandelingen. Hij kan goed met andere honden maar vind niet alle honden leuk. Hij zeker niet samen met een dominante hond.

Jean.
 Naam: Jean
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 23 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Jean is op de eerste vakantiedag van juni door zijn eigenaars (een aparte familie) naar het asiel gebracht. Ze vertelde dat Jean tijdens het spelen 1 van de kinderen had gebeten. Jean zoekt nu een huisje zonder kinderen, hij lijkt een trauma te hebben opgelopen en was de eerste dagen in het asiel erg gespannen en gestrest. Na een paar dagen begon hij te rennen samen met de andere honden in het asiel. Hij voelt zich het beste in een huisje waar hij de enige hond is of samen met een ander zachtaardig klein hondje. Jean kan goed aan de riem lopen. Hij houdt er niet van om plotseling snel aangeraakt te worden (mogelijk door een trauma met de kinderen). Jean heeft tijd nodig om zich relaxt te voelen in de aanwezigheid van een nieuw persoon, in de eerste seconden kan hij soms zachtjes grommen omdat hij het nog niet vertrouwt. Tijdens de kattentest was hij meer geconcentreerd op hun eten en ruiken maar na een paar minuten merkte hij ze op en begon te blaffen.

Baster.
 Naam: Baster
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 58 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Baster is een kruising Labrador. Hij is afgelopen winter in beslag genomen van zijn eigenaar waar hij in zeer slechte condities leefde. Hij was erg slecht aan toe en was heel mager. Zijn eigenaar beloofde Wanda dat ze zijn hondenhuis en leefomgeving zou aanpassen maar dat deed ze niet, daarom is besloten om Baster niet terug te laten gaan. Baster is ondanks zijn verleden een hele sociale en vrolijke hond. Hij houdt van contact met mensen en kan al goed aan de riem lopen. Hij word ook graag geaaid. Baster is erg geduldig, bijv. bij het borstellen. Omdat hij niet genoeg voer kreeg in zijn vorige thuis is hij erg gulzig, hij houdt van eten en je kan hem altijd omkopen met een snack. Baster zoekt een huisje waar hij de enige hond is, tijdens wandeling is hij wel vriendelijk naar andere honden.

Rhonda.
 Naam: Rhonda
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 48 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Rhonda is in 2018 door Wanda overgenomen van een dierenartspraktijk. De dierenarts belde en informeerde dat ze een teefje hadden gered die in zeer slechte condities naar de kliniek was gebracht. Ze word ontzettend mager en weegde nog maar 12 kilo, dit kwam door een ernstige besmetting met wormen. Rhonda leefde vroeger bij een boer en de persoon die haar naar de kliniek had gebracht had haar gestolen van de boer. De dierenarts heeft Rhonda geopereerd om de wormen te verwijderen en daarna Wanda gebeld. Rhonda is erg vriendelijk naar mensen en kan al goed aan de riem lopen. Ze is zachtaardig naar mensen en houdt van contact met mensen. Rhonda zoekt een huisje waar ze de enige hond in huis is omdat ze andere honden niet accepteert, met name tijdens het voeren houdt ze haar voerbak goed in de gaten.

Marcus.
 Naam: Marcus
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Marcus zit in het asiel in Rusiec sinds 2015. Hij is een hele sociale en stabiele hond. Marcus wandelt goed aan de riem, is gehoorzaam en geconcentreerd op zijn baasje. Marcus kan ook goed overweg met andere honden.

Loebas.
 Naam: Loebas
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 45 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Loebas is een kalme en stabiele hond. Hij reageert wanneer hij word geroepen. Loebas houdt van aaien maar dringt zich niet op. Hij is zachtaardig en geduldig. Loebas kan al goed aan de riem lopen. Ook kan hij goed overweg met andere honden.

Logan.
 Naam: Logan
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 58 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Logan is als zwerfhond gevonden en door de politie naar het asiel in Rusiec gebracht. Logan is een kalme en goed gebalanceerde hond die ook in zijn kennel rustig is. Hij is erg zachtaardig in het contact met mensen. Logan kan al goed aan de riem lopen. Hij is een slimme en gehoorzame hond. Logan kan goed overweg met andere honden en katten.
Mylo.
 Naam: Mylo
.
 Leeftijd: 7 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 48 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Mylo is een rustige hond. Hij is in de omgang erg vriendelijk en zachtaardig. In het asiel is hij verdrietig en wil graag bij je zijn. Uit zijn hok is hij een hele andere honden en is hij blij, vrolijk en opgewekt. Klaar voor avontuur en de boel ontdekken. Mylo is altijd een nette hond. Mylo is gehoorzaam en geniet van het maken van wandelingen. Hij heeft geen agressie en laat zich ook niet uitdagen door andere honden. Hij kan dan ook prima met ze overweg.
Sheila.
 Naam: Sheila
.
 Leeftijd: 10 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Sheila is een liefdevolle, rustige hond met een stabiel karakter. Ze speelt graag met andere honden. Sheila kan al netjes aan de riem lopen. Sheila is goed in de omgang met andere honden.

Raiko.
 Naam: Raiko
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 38 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Raiko is een jonge en vrolijke hond. Hij houdt van rennen en van spelen maar kent daarna ook zijn rustige momenten. Raiko is erg onderdanig en zachtaardig richting mensen. Hij is alleen verlegen tegenover vreemde mensen en zoekt daarom een huisje zonder kinderen. Hij moet nog wennen om aan de riem lopen. Raiko is een erg slimme hond en leert snel maar heeft natuurlijk nog wel eerst training nodig om de commando's aan te leren. Hij zoekt een actief baasje die veel leuke activiteiten met hem wil gaan ondernemen. Raiko kan goed overweg met andere honden. Raiko kan niet met katten omdat hij het te leuk vind om daar achteraan te gaan jagen.

Rakker.
 Naam: Rakker
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 32 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Rakker is via een interventie samen met een teefje in het asiel terecht gekomen in oktober 2018. Beide leefde aan de ketting in erg slechte condities. Rakker is een erg aardig hondje. Hij is onderdanig richting mensen en houdt van contact met mensen. Rakker is sociaal en zachtaardig. Rakker kan goed overweg met andere honden maar vind niet elke hond leuk. Ook heeft hij baknijd.
Tom.
 Naam: Tom
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 40 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Tom wordt door de vrijwilligers in het asiel beschreven als een verlegen hond, verstopt zich ook wel achter het hondenhok. Tom laat zich echter wel verleiden voor de riem, gaat mee op wandeling en is dan zeker erg dankbaar. Tom is dus een hond met potentie maar heeft wel geduld van zijn nieuwe eigenaar nodig om te wennen en zich te ontspannen. Tom zijn karakter is erg zachtaardig en ook rustig. Hij doet geen vlieg kwaad. Tom zoekt vanwege zijn verlegenheid een eigenaar met hondenervaring. Tom schiet goed op met alle honden. Het zou voor hem ook goed zijn om bij een andere stabiele hond te komen wonen.
Rodan.
 Naam: Rodan
.
 Leeftijd: 5 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 60 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Rodan is een mooie, onderdanige en sociale hond. Hij gehoorzaamt goed, wandelt dicht naast je been, is altijd erg lief en opgewekt. Hij houdt ervan geaaid te worden. Rodan blaft naar andere honden wanneer hij aan de riem loopt daarom zoekt hij een ervaren baasje die geen andere honden in huis heeft.
Nosal.
 Naam: Nosal
.
 Leeftijd: 11 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 55 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Nosal is een vriendelijke en sociale hond. Hij is slim, geduldig en heel gehoorzaam. Hij kan goed aan de riem lopen. Ondanks dat hij bijna 10 jaar is gedraagt hij zich als een fitte jonge hond. Nosal is goed in de omgang met andere honden. Op zijn neus heeft hij een litteken (een neusgat is licht gesneden).
Boef.
 Naam: Boef
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 52 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Boef is een grote en erg sociale hond. Hij is altijd opgewekt en in zijn gedrag als een pup. Hij is erg zachtaardig in het contact met mensen, gek op aandacht en altijd vriendelijk. Boef is blij als hij wandelt en is al gewend aan de riem te lopen. Boef is energieke hond die op zoek is naar een actief baasje. Boef is goed in de omgang met andere honden.
Levi.
 Naam: Levi
.
 Leeftijd: 4 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 45 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Levi is een hele opgewekte en speelse hond. Hij kan al goed aan de riem lopen en is heel sociaal. Levi is gehoorzaam. Hij is graag bij je en loyaal. Levi speelt graag met andere honden, is graag en goed in het contact met andere honden. Levi kan ook goed met katten.
Patch.
 Naam: Patch
.
 Leeftijd: 9 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 52 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Patch is een mooie hond om te zien. Hij zoekt graag contact met mensen, is vrolijk en spontaan. Patch heeft een prettig karakter, zacht en is graag aan je zijde. Patch kan ook goed overweg met alle honden maar reageert heel enthousiast op katten. Daarom zoekt hij een huisje waar geen kat woont. Patch is een actieve hond en zoekt dus ook een actief baasje aan zijn zijde om samen te genieten van het leven.
Filip.
 Naam: Filip
.
 Leeftijd: 8 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 45 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Filip is een heel opgewekte en sociale hond. Hij is zo blij als iemand hem bezoekt in het asiel, hij springt dan op van geluk. Filip is in het asiel gekomen als een wat verlegen hond maar dit was snel over. Hij leert op het moment van de vrijwilligers om goed aan de lijn te lopen. Hij is een snelle leerling. Filip is verder erg lief, zacht van karakter, speels en houdt van rennen. Filip is goed met andere honden.

Zepp.
 Naam: Zepp
.
 Leeftijd: 3 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 48 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Zepp is een ruwharig en beleefd hondje. Hij is zachtaardig en sociaal. Zepp loopt in het asiel zonder problemen in een roedel honden. Hij kan eindeloos spelen met andere honden en ook met mensen. Hij is een hond die ruimte en vrijheid nodig heeft en daardoor het beste past bij iemand die niet heel veel weg van huis is voor werk. Zepp is een vrolijke hond en zal zeker een geweldige vriend zijn voor een familie. Zepp kan nog niet aan de riem lopen, eenmaal aangelijnd is hij gespannen en wil geen stap zetten. Een huisje waar al een andere hond aanwezig waar hij een voorbeeld aan kan nemen zou voor hem het beste zijn.