Hondenwandeling 29 augustus 2010

Op zondag 29 augustus om 14:00 uur zullen wij een hondenwandeling gaan organiseren. De wandeling zal gaan plaatsvinden op het Erkemederstrand te Zeewolde. Ook Wanda, de asielbeheerster van de asielen in Przyborowko en Rusiec zal dan naar Nederland komen en bij de wandeling aanwezig zijn. Wanda, maar ook wij van Dutchy Adoptions vinden het ontzettend leuk om de honden dan weer terug te mogen zien. Maar ook  de honden die niet uit Polen komen, zijn van harte welkom op de wandeling. We hopen dat u er ook bij aanwezig zult zijn. De wandeling zal starten om 14:00 uur waarbij de honden die dit willen ook de gelegenheid krijgen om te gaan zwemmen.  De entree is gratis, maar u mag wel op de dag zelf een vrijwillige donatie doen voor de kosten. Ook zal er voor iedereen hapjes en drankjes klaarstaan. Daarnaast hebben we nog aantal leuke activiteiten in petto voor deze dag. De hondendag begint om 14:00 uur en zullen activiteiten zijn tot 17:00 uur. Wilt u langer blijven op het strand, dan mag dat uiteraard ook. Wilt u een familie, vriend/vriendin en/of andere eigen honden meenemen, dan zijn ook hun van harte welkom op deze hondendag. We hopen u op 29 augustus te zien!

 

Locatie:
Erkemederstrand
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde

Let op: het Erkemederstrand bij Zeewolde hanteert wel een parkeertarief.

 
 
Tracey heeft Wanda alweer teruggezien
 

Tracey (voorheen Stacey) is in januari 2010 naar Nederland gekomen om te gaan wonen bij René Jan en Anneke in Beverwijk. Drie maanden later zijn René en Anneke voor de stichting naar Polen gereden om de ingezamelde spullen naar het asiel te brengen en de geadopteerde honden van de maand april weer mee terug naar Nederland te nemen.  Ze hebben toen hun eigen hondje Tracey meegenomen op de reis. We hebben hierover een ontzettend leuk verhaaltje ontvangen, lees hieronder:

Bericht van Tracey:

Tijdens ons bezoek hebben wij een hele bijzondere foto gemaakt die wij  jullie (en Wanda) eigenlijk niet willen onthouden. Deze foto getuigde enorme dankbaarheid naar Wanda toe van Tracey.

Wij kwamen de bewuste dag aan en stapten uit de bus, Wanda was nog even bezig en kwam even later op ons af om ons te verwelkomen. Wat er toen gebeurde..
Tracey keek haar aan, begon enorm te piepen en sprong op Wanda af. Wanda keek haar aan en noemde haar naam (toen nog Fiona) en tilde haar  op. De omhelsing was zo aandoenlijk dat wij er echt kippenvel van kregen! Ze herkende Wanda gewoon nog en was enorm blij haar weer te zien en gaf haar een dikke hondenkus !

Dit getuigd wel de alles omvattende liefde die Wanda haar honden geeft 
en de dankbaarheid van de honden!


Wanda was opgelucht dat Tracey een goed onderdak heeft gevonden en we 
moesten haar op haar hart drukken dat dit met alle honden die door  Dutchy adoptions naar Nederland zijn gehaald het geval is!

     


Het gaat erg goed met Trees, ze wordt steeds brutaler en heeft haar A  diploma gehaald op de hondenschool.
In augustus gaan we verder met B. Wij kunnen echt geen leven meer zonder haar bedenken!

Groet Anneke , Rene Jan en natuurlijk Tracey!

 
 


Terug