Hondendag 2013, zondag 01 september!

.2

Dit jaar willen wij weer een hondendag gaan organiseren voor alle hondenbaasjes en voor de vrijwilligers. De dag zal plaatsvinden op zondag 1 september en van start gaan om 13:00 uur. Het doel van de hondendag is een gezellige, actieve en leerzame dag voor u en uw trouwe viervoeter.

 
Wij vinden het erg leuk om alle mensen samen te brengen die een hond hebben geadopteerd via stichting Dutchy Adoptions zodat ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook voor de vrijwilligers zoals de mensen die u hebben geholpen bij de adoptie van uw hond, de opvanggezinnen en andere vrijwilligers is het leuk om u en uw hond terug te zien tijdens deze speciale dag. Tevens zal Wanda de asielbeheerster samen met de vrijwilliger Malgorzata uit het asiel in Polen dit jaar aanwezig zijn op de hondendag. Ook zij vinden het erg fijn om de honden weer terug te zien!
 


Uiteraard zijn alle mensen welkom die op welke manier dan ook wat van doen hebben met de stichting. Mocht u andere honden hebben, naast de hond die u via Stichting Dutchy Adoptions heeft geadopteerd, dan zijn deze uiteraard ook van harte welkom.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd en uiteraard is er de wandeling bij het hondenstrand waarbij de honden lekker los mogen lopen en ook nog eens kunnen zwemmen.

Toegang tot de hondendag is gratis of een zak hondenvoer. In het asiel is altijd een dringend tekort aan honden- en kattenvoer. Alle zakken voer die gedoneerd worden op de hondendag, zullen daarna direct door de vrijwilligers uit Polen mee teruggenomen worden naar het asiel. We hopen dan ook dat ze met een volle bus voer terug kunnen gaan naar Polen!

 

Locatie:

Erkemederstrand
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde

Ook dit jaar zullen wij de hondendag gaan houden op het recreatiegebied ErkemederStrand. Het Erkemederstrand ligt aan het Nuldernauw in Flevoland te Zeewolde. Klik hier voor meer informatie.

Het middelste gedeelte van het 3 km lange strand is Het Hondenstrand. Dit is een ideaal strand voor honden. Hier kunnen de honden los lopen, zwemmen en ravotten met de andere honden die aanwezig zullen zijn.

U kunt ons vinden in het gebouw genaamd "De Space Shuttle". U kunt daarvoor de borden "Space Shuttle" volgen die worden aangegeven bij het Erkemederstrand.

Let op: het Erkemederstrand bij Zeewolde hanteert wel een parkeertarief.

 
Klik hier voor een terugblik op de hondendag van 2011...