Puppynood, opvanggezinnen gezocht

 

Momenteel zijn er zo'n 25 puppy's in het asiel in Przyborowko. De nood voor de puppy's is nu hoog omdat de temperaturen in Polen nog lager liggen dan in Nederland en dat zodoende het asiel eigenlijk geen optie meer is voor de kleine pups. Daarom zijn we op zoek naar opvanggezinnen die plek hebben voor de pups en ze tijdelijk in huis willen opvangen totdat er een geschikt adoptiegezin voor is.

 
Alle pupjes zullen voordat ze naar Nederland komen de benodigde inentingen krijgen, gechipt worden en ze krijgen een Europees Paspoort. We zoeken voor de pupjes opvanggezinnen die veel tijd en natuurlijk ook erg veel liefde over hebben. Wilt u zich aanmelden voor het opvangen van pups of heeft u vragen over het opvangen, dan kunt u contact met ons opnemen op 075-7715657 of info@dutchyadoptions.com
 
Hieronder twee moederhonden die samen met hun pups zijn gevonden en inmiddels in het asiel verblijven:
 
 
Het zwart-witte hondje Manou is de moeder, maar zij is nog erg geschrokken van de hele situatie. Ze heeft 5 zwarte (met een beetje bruin) pupjes van ong. 2 a 2,5 maand oud.
 
De moederhond Megan wil nog geen contact met mensen, maar verwacht word dat ze snel zal opknappen. Megan heeft ook 5 puppy's, maar zij moeten voorlopig nog wel even bij hun moeder blijven. Helaas was 1 puppy door de slechte omstandigheden waar ze inzaten al overleden.
 
Op onderstaande foto ziet u de plek waar 2 moederhonden met hun pups zijn gevonden. 1 Moederhond lag samen met haar nestje onder de vloer.
 
 
Faith is een ontzettend lieve moederhond. Ze is in Polen in beslag genomen omdat ze vastgezet was aan de ketting zonder eten of drinken. En dit terwijl ze de zorg moet dragen voor haar pups. Faith is dan ook erg vermagerd binnengekomen in het asiel. (De puppy's van Faith zijn inmiddels 8 weken oud en mogen daarom al weg bij hun moeder. Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes.)

 

 
 
Hieronder nog een aantal foto's die in het asiel zijn genomen van de pupjes:
 
 
 
Hieronder nog een aantal puppy's die momenteel in het asiel verblijven:
 
 
 
 
 
 
Wilt u zich aanmelden voor het opvangen van pups of heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen op 075-7715657 of info@dutchyadoptions.com
 


Terug