BERTIE / WILLOW

Het is nu al bijna 4 maanden geleden (eind augustus) sinds Willow (uit Polen) bij ons is komen wonen. Hij heet nu Bertie.
In het begin was hij ietwat timide maar na een korte periode van wennen is hij nu helemaal lid van de familie!
Hij speelt graag met speelgoed, maar met uitzondering van een speciaal kong probeert steeds alles in de tuin te begraven!

Hij is aangekomen en heeft nu een dikke zachte vacht. Vlgs. de dierenarts is hij iets anders dan de doorsnee Nederlandse hond omdat hij een vijfde teen ook op zijn achterpoten heeft, schijnt al lang uitgefokt te zijn in honden in West-Europa.

In november gingen we naar Engeland en omdat de hele familie ging, was er niemand op Bert te passen dus is hij 5 dagen naar een hondenpensioen geweest . We waren bang dat hij het misschien vervelend zou vinden (zoiets als ze hebben me weer achtergelaten) maar dat was helemaal niet zo. Hij heeft zijn hok met een labrador gedeeld en ze hebben
heerlijk gespeeld. Natuurlijk was hij blij om ons weer te zien maar duidelijk niet getraumatiseerd. We hebben de indruk dat hij gewoon lekker in balans is en dat is niet altijd het geval met honden uit een asiel. Dus chapeau aan de verzorgers in Polen!

Onze schoondochter heeft een jasje voor hem gebreid (!) zie foto. Hij gaat het ook met de kerstdagen dragen!

We zijn allemaal gek op onze kleine Poolse jongen.

Fijne feestdagen, ook aan de vrijwilligers in Polen!

Vr. groeten,

Daphne & Peter Visser

Almere


Terug