WERA

Het gaat erg goed met haar. Ze lijkt het goed naar de zin te hebben. De dierenarts gaf mij kortgeleden de opdracht haar wat minder te verwennen want anders gaat ze teveel(!) aankomen. Ze is nu nog net goed. Dus moet ik meer weerstand gaan bieden aan die lieve ogen van haar. Doe sindsdien mijn uiterste best en nog meer bewust. Soms best wel moeilijk, maar ja ......!

Ze houdt mij heel goed in de gaten, ligt thuis vaak zo, dat ze me steeds in het oog kan houden. Als ze even in de auto moet "oppassen" volgt haar blik me tot waar ik een winkel in ga. Kom ik dan even later weer naar buiten, kijk ik haar zo weer recht in de ogen en begint ze te draaien. S'nachts ligt ze tegenwoordig vaak naast het bed te slapen. Wanneer de wekker s'ochtends afgaat komt ze met haar koppie op het dekbed om even contact te maken.

Het is een schat van een hond. Ook de buurvrouw en mede-hondebezitters uit de buurt beginnen haar al goed te kennen en zijn weg van haar.
Krijg heel veel complimenten voor en over haar.

Ik heb haar tot nu toe nog niet los laten lopen, dat durf ik nog niet helemaal aan. Ze kan nogal eens heftig schrikken bij knal-geluiden of iets dergelijks. Ook van auto's heeft ze nog niet veel besef.

Vier maal per dag gaan we steeds afwisselend door enkele verschillende parken minimaal drie kwartier wandelen.
Wera heeft ook reeds enkele knappe (mannen-)vriendjes waar ze geweldig mee kan stoeien. Dat is zo leuk om te zien.

Eind van deze maand gaan we "samen" op cursus. Nu al begint ze ook bepaalde commando's steeds beter te begrijpen.
Het is zeker geen "dom blondje"!

Wera is liefdevol opgenomen bij: Roy von Magius te Rijswijk Zh.

Terug